Jeg elsker min mand

forleden havde Niels og jeg 5 års bryllupsdag. Vi aftalte at vi ikke behøves at give hinanden gaver. Men det betyder ikke at jeg ikke fik noget. Min dejlige mand Niels gave mig det bedste han kunne. Vi sad og holdte hinanden i hånden, og det væltede ud med følelser og ord som var så smukt! De ting han sagde til mig betyder mere end noget andet! Hvordan kan jeg være så heldig og have en mand der kan bekræfte mig så lækkert. Godt jeg har ham!!! Jeg er stadig forelsket! 

  2 Responses to “Jeg elsker min mand”

 1. Sarah siger:

  Viste ikke i var gift, men hvad med det bryllup der var snak om i forside fruer?:-)
  Fortæl da endelig om jeres bryllup for 5 år siden 🙂

 2. Jane siger:

  Tillykke med bryllupsdagen søde Jackie.
  Hvor er det dejligt at høre, at du har fået sådan en skøn gave af din mand. Ord/følelser der ikke skal pakkes ind, men leveres face to face betyder meget mere end blomster og gaver. Forstår så godt at du er lykkelig. Du er heldig at have en skøn mand og sammen har I 3 dejlige, kønne og velskabte børn – hvad mere kan man ønske sig?
  Hav en rigtig dejlig dag og nyd hinanden
  Kram fra Jane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *