Jeg er blevet snydt af DR!!!

Jackie Navarro

Jeg er blevet snydt af DR!!!

Jeg starter lige med at fortælle hvad der skete hen over eftermiddagen. Inden jeg hentede Theodor og Niels var kommet hjem, fik jeg et meget besynderligt opkald. DR havde simpelthen snydt mig til at tro på, at Kejservand var rent vand fra Nordpolen. Baggrunden for de prøvede at snyde mig, var bl.a. at de ville afsløre falsk markedsføring på nettet

Kejservand var/er et falsk firma, Casper Kejser som skulle være inderhaver af dette fortryllende rene vand! Det smagte  rigtig godt og deres setup var ret professionel – jeg fik om omtalt vandet leveret, smagte på det tjekkede det på nettet og forholdt mig til varedeklarationen og beskrivelsen på flasken. Når alt dette er ok, ville jeg mene man kan stole på at folk/virksomheder har et produkt og et mål med deres markedsføring – men nej snydt det blev jeg. Lidt mærkeligt at mine licenspenge skal gå til den slags HAHAHAHA

De havde også testet mig lidt af i forhold til, om jeg havde informeret denne falske person Casper Kejser om, at der skulle stå sponsoreret indlæg – altså i bund og grund om jeg følger de regler der er for markedsføring på nettet via blogs. “Heldigvis” har jeg/vi hele vejen igennem fulgt alle regler og lever op til alle krav og regler, og det bliver man rigtig glad for når man bliver udsat for sådan noget…

Men jeg vil gerne benytte lejligheden til at undskylde for jer læsere at Kejservand ikke eksisterer, og at det hele var baseret på falske forudsætninger. Jeg gør stort set alt for, at min blog skal være troværdig, fordi jeg netop også er det som person – og hvis produktet havde været “ægte” vil jeg stadig mene at indlægget “holder vand” – for det er i bund og grund min reelle opfattelse af vand (rent vand). Men jeg må tage denne her på min kappe!!!

 

Jeg husker, at vi havde en samtale eller en mail (har ikke lige kigget alle mine mails igennem) Hvor “Casper” sagde at jeg kunne sige at jeg havde fået vandet fra en prøvesmagning alt i alt er det lidt specielt – og det fik jeg da heldigvis talt dem fra!!!!! Men at blive udsat for sådan en omgang, da de i bund og grund er ude i at skade mig som person og mit selskab – bevidst eller ubevidst – er ikke god stil i min bog, men sådan er vi så forskellige… Det bliver spændende at se hvordan det hele ender, klippet sammen osv.

Du kan læse min anmeldelse af det falske produkt her – http://jackienavarro.dk/2013/03/04/kejservand-er-mit-bedste-skonhedstip/

Skærmbillede 2013-04-04 kl. 22.17.5918 Responses to “Jeg er blevet snydt af DR!!!”

 1. Michael L siger:

  Det er jo bare et godt eksempel på hvordan du og mange andre “smarte” bloggere lader sig blindt forføre af reklame budskaber uden at sætte jer ind i tingene.
  En stor del af jeres indlæg er baseret på følelser og ikke fakta – Fx som påstanden om at alm. dansk drikkevand indholder en masse kemikalier – Det er jo noget faktuelt sludder. Fakta er at drikkevand fra hanen ofte er renere end det vand der kommer på flaske. Årsagen til dette er at der eksistere nogle strikse krav til vores drikkevand men at der stort ikke er nogen krav og reguleringer til vand på flaske.
  Så istedte for at lade dig forføre at tåbelige budskaber om vand fra nordpolen og lign. ting så undersøg det ordentligt og basér tingene på fakta og ikke fornemmelser og følelser.

  Bare se på alle de tusinder af reklamer om cremer og skønhedsprodukter hvor 98+% af dem ganske enkelt faktuelt ikke har nogen effekt. Så mange reklamer om hvordan huden/håret/anden kropsdel bliver genopbygget indefra via “super duper mega fantastisk hyper teknologi”. Det er ren og skær marketing fluff of rigtig rigtig mange af de produkter er bevist at de ikke har nogen effekt OVERHOVEDET fordi de ganske enkelt ikke kan levere de virkende stoffer til den del af kroppen de skal bruges på.

  Det er stort set samtlige “mode-bloggere” som falder for den tåbelige markedsføring. Det er ikke dig der er blevet skadet i denne situation, men derimod dig der skader de folk der ukritisk tager dine ord for gode varer fordi du er med til at sprede misinformation.

  • Jackie Navarro siger:

   HEj Michael. Så tar du fejl. Selvfølgelig er der kemikalier i det vand vi får fra hanen! Det er ikke sludder. Jeg havde faktisk sat mig ind i det og læs på alverdens hjemmesider for at få de fakta! 🙂
   Jeg har blevet ført bag lyset. Selvfølgelig sidder jeg ikke og tager prøver af vandet, det er squ da ingen der gør andet end fødevarestyrelsen. Jeg tror ikke du læser min artikel korrekt. Jeg skriver at kildevand er noget af det sundeste der findes mod skønheden. Jeg er hverken modeblogger eller en helt almindelig blogger. Jeg har været i branchen i mange år og vil derfor gerne give en del af mig selv og evt fortælle at jeg er ligeså normal som alle andre. Tips, tricks og hvordan er der at være gravid. Jeg synes ikke du har ret til at svine min forretning til må den måde. Vil du også mene at alt det du sidder og læser og ser på tv er noget Sludder????
   Fordi det er jo egentlig det samme jeg gør.

   Men jeg ser du alligevel giver mig ret i det med kosmetikken. Så kan ikke se hvorfor du skal konstatere det ydeligere. Jeg er der ikke til at skade nogle mennesker, eller for den sags skyld ødelægge andre mennesker. Jeg er forholdsvis forsigtig hvad jeg sætter op på min blog, det er tit hvis jeg selv har en god idé! Men hvis ikke du følger mig dagligt, så giver det dig ikke noget ret til at generalisere. Jeg tror måske du har et snævert syn på det!

   Vil du mene at tåbelig markedsføring er at skrive om en vand, som faktisk skulle være noget af det reneste. I så fald hvis det var sandt, vil jeg mene at det ville være en positiv tanke og en sød anmeldelse.

   Hvorfor er du så hidsig???

 2. S siger:

  Er ikke sikker på jeg forstår – er vi/dig blevet snydt fordi vandflaskerne fastisk ikke eksisterer/ikke kan købes? Tænker lidt.. Og hvad så? Så køber vi da bare noget andet vand 🙂 synes bare det er rigtig flot at du undskylder overfor dine læsere. Det er god stil og viser bare at du er en ærlig person – og tør indrømme at man havde taget fejl.

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak S. Jeg er er blevet snydt til at fortælle jer noget som ikke passer altså vand som ikke eksistere og hvor det stammer fra. SÅ derfor føler jeg at jeg skal undskylde.
   1000 tak for din støtte, alt den støtte jeg kan få, det er bare så rart! Jeg føler at jeg er blevet trådt så godt og grundigt på og andre prøver at skade min forretning. Jeg har bankene hjerter og er dybt ulykkelig.

   Tak S for din opbakning. Det betyder virkelig meget.

   Knus jackie

   • S siger:

    Jamen det var da så lidt 🙂 synes da især når man læser din blog om dig og din familie – som jo ifølge mig klart er dét meningen med livet er – så kan jeg slet ikke forstå at folk som Michael kan hidse sig op over.. Vand.. Come on.

    Og Michael.. Smil – solen skinner! Og for guds skyld, så fej dog for din egen dør først. Hvem har ikke prøvet at købe noget fordi man helt bestemt troede at man ville blive smukkere eller købt noget på tilbud, trods du kunne købe det billigere til normalpris, men bare i forretningen ved siden af. Vi stoler på de ting vi læser og hører – sådan er vi vel bare? Og sådan er alle.. Enten med det ene eller det andet.

    God weekend til jer begge 🙂

    • Jackie Navarro siger:

     Taaak S! Du har ret!!!
     Puha opbakning er det bedste i den slags situation! Tror jeg vil slappe på sofaen.

     Kram og masser af solskin din vej!

 3. JDoe siger:

  Hvor har du læst at vand fra hanen er mere usundt, eller indeholder flere kemikalier end vand på flaske? Det er ofte tilfældet i udlandet, med jeg har altid hørt det modsatte gør sig gældende herhjemme. Det bliver da også bekræftet af en hurtig søgning på google:

  http://www.mama.dk/Sundhed/2011-10-Drop-flaskevanden.aspx
  http://ing.dk/artikel/hanevand-slar-flaskevand-pa-kvaliteten-64995
  http://www.vandetsvej.dk/Vand-paa-flaske-276.aspx

  Er blot nysgerrig…

  • Jackie Navarro siger:

   Flere steder. Men jeg kan lige finde det frem og skrive det i et indlæg. Lige nu står jeg og laver aftensmad til familien. 🙂

   • Jackie Navarro siger:

    Men jeg skriver egentlig ikke at det er mere usundt. Der er mange kemikalier i. Jeg forklare at denne flaske er bæredygtig… Skriver også der er kemikalier i vandflasker 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Men jeg skriver egentlig ikke at det er mere usundt. Der er mange kemikalier i. Jeg forklare at denne flaske er bæredygtig… Skriver også der er kemikalier i vandflasker 🙂

 4. Søren Beck siger:

  Citerer fra en artikel i BT vedr en undersøgelse af kvaliteten af vand:

  “Undersøgelser, foretaget af Københavns Energi, der har ansvaret for drikkevandsforsyningen i hovedstadsområdet, viser dog noget andet. I både 2004 og 2006 viste prøverne, at postevandet var af mindst lige så god kvalitet som vandet fra diverse ‘kilder’.

  Flaskevandet, der var indkøbt i forskellige supermarkeder, var faktisk af en mere svingede kvalitet end drikkevandet, og desuden var indholdet af bakterier i nogle af vandflaskerne højere end i postevandet. Samtidig var det såkaldte kimtal højere i flaskevandet, og i flere tilfælde højere end de krav, som stilles af myndighederne til drikkevand.

  Hvis kimtallet er højt, kan det tyde på, at vandet er for gammelt, og et tegn på forurening. Ved begge undersøgelser var konklusionen, at kvaliteten af drikkevand leveret til borgere i København var højere end det dyre flaskevand”
  Og gider man støve nettet igennem kan man finde mange lignende artikler og test der viser det samme. Vi lever i Danmark, hvor vandkvaliteten i hanen er god, noget andet gør sig gældende i sydeuropa og i den øvrige verden.

  Flaskevand er simpelthen et af de bedre eksempler på at markedsføring forfører masserne til at tro noget og du er som blogger med til at forstærke denne effekt med dine påstande.

  Jeg har aldrig forstået at folk vil give 10 – 15 kr for en flaskevand, hvilket giver en m3-pris på 20.000-30.000 kr når almindeligt postevand koster omkring 50 kr for en m3. (her hvor jeg bor, incl spildevandsafgift). det er absolut en af de bedre forretningside´er !

  Nå, men nok herfra.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Søren.

   Jeg har aldrig sagt at grundvand er usundt og jeg skriver dermed også at vandet i flasker ikke indeholder det bedste.

   Vi har pesticider og kemikalier i vores grundvand også og menneskerne er ikke gode til at passe på vores grundvand. Men nu var der denne falske vand som faktisk var nedbrydelig som et æble, hvilket ikke passer. Jeg havde faktisk gemt en flaske for at se om det var rigtigt. Her er en artikel om vores grundvand
   http://www.alun.dk/vaeskebalance/vand-hvor-sikkert-er-drikkevandet-i-danmark.html

   Men hvis nu denne vand var sandt og det der stor på label var sandt som fødevarstyrrelsen “skulle ha haft tjekket” Så var det faktisk en ret imponerende vand.
   Jeg sidder ikke og forsker i grundvand eller forsker i kildevand, men jeg skriver ud fra den flaske jeg stod med. 🙂

   Ha en rigtig skøn weekend.

 5. Marc siger:

  Det viser bare at blogge er noget pis..
  Alle kan købes for penge..
  Håber du mister en helvedes masse læsere 🙂

  Det var pisse sjovt 🙂
  Der er også et lille genklip med dig på den røde løber..

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Marc.

   Du er den første til at være så umoden på min blog. Jeg måtte lige slette dit link til den porno side du henviste til samt det link som jeg i øvrigt slet ikke er interesseret i at se.
   Egentlig gider jeg hverken forklare mig overfor dig. Jeg ville blot lægge din kommentar op for at vise hvor smukt andre mennesker kan skrive.

   Håber du får en fantatsisk dag med masser af kærlighed. 🙂
   Nyd livet

 6. Helle siger:

  Ved godt, at dette er gammelt nyt:) Men bliver nød til lige, at gi dig (Jackie) tommelfinger op:) Man burde kunne stole på, hvad producenten skriver. synd du blev snydt og tak fordi du deler:)

  God dag til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *