Jeg er KLAR!

jackie navarro

Mit første armbånd fra min søn. Jeg er så stolt. I mange år har jeg misundet forældre med diverse smykker som deres børn har lavet i børnehave. Nu var det satme min tur! YES… Den er så smuk og er mere værd end et diamant armbånd for mig! Den var pakket ind i gavepapir og hele aftenen har han sagt Jeg elsker dig mor, jeg elsker dig og lillebror og far. Han sagde det utallige gange. ÅÅRHH jeg elsker mine børn! De er mine et og alt!

I morgen har jeg et ret spændende møde med Ghinwa – (BLOG) og en der hedder Ida. Vi overvejer at stille op til en “fitness” konkurrence. Jeg vil ikke afsløre hvilken en, men omg det bliver vildt, hvis vi gør det! Det var en meget hurtig beslutning som nu viser sig at være mere seriøst. Det vil nok være det hårdeste jeg nogensinde gør ved mig selv. Men er spændt også fordi jeg ved der ikke er så langt til mål, når jeg har den muskulatur jeg har og selvfølgelig slank, MEN HÅRDT alligevel!

Men det positive for jer som læser min blog, ville være at i kan følge med hele vejen igennem. Så der vil nok være en masse fitness nørderi på bloggen i starten af næste år. Lige nu må jeg ikke træne før om 3 uger, da jeg lige har været under operation. Tror det var en hel måned uden træning. Helt seriøst, så troede jeg ikke at navlebrok operationen, var så stor! Den er slemmere end de andre operationer jeg har fået foretaget!

ÅÅÅH hvis det stod til mig, var jeg klar til at gå i gang nu! Jeg kan mærke blodet pumper bare tanken om at jeg skal arbejde med min krop. Det må være en god start

jackie navarro5 Responses to “Jeg er KLAR!”

 1. […] I morgen har jeg et ret spændende møde med Ghinwa – (<a class="colorbox" title="http://ilovestyle.dk&quot; href="http://ilovestyle.dk/&quot; …read more […]

 2. Janni siger:

  Arj, hvor er det fint altså. Det er så meget mere værd end et dyrt et af slagsen.
  Er lidt misundelig, glæder mig til min søn forhåbentlig kommer hjem med den slags 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Jaaa ik! Det er helt vidunderligt. Jeg er sikker på han nok skal komme hjem med et. Ellers kan du anbefale ham at lave et. HAHA..

   KNUS

 3. Julie siger:

  Hej Jackie.

  Virkelig flot jakke – hvor er den fra?

  Mvh Julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *