Jeg er så skør!

lifewave
Lige nu sidder jeg med et plaster fra Lifewave på panden, som skulle give mig en god nat søvn. Lad os se hvordan det går og oven i det har jeg også bestilt Go2Sleep, som du kan læse om HER

Men jo jeg er skør fordi, jeg altid skal prøve mig frem med alt muligt. Nogle gange går jeg i stå i forløbet. Men jeg er heller ikke perfekt. I kender mig jo efterhånden! Det her kan jeg lige overskue.  Jeg skal nok fortælle jer om mit forløb i morgen.

I dag har jeg heller ikke lavet det store, var lige nede og besøge Victor´s legestue, han tog det fint og var glad. Så hang victor og jeg ud på en tank inde i byen fordi jeg gad ikke finde et sted at parkere for at gå på cafe i 15 min, og han synes ikke det var hyggeligt at køre bil, så måtte jeg jo finde et nemt sted at være. Jeg var dum nok til at køre en halv time for tidligt så det var lidt min egen skyld . Jeg skulle hente min søster, fordi jeg ville have hjælp til at handle i babysam.
Han vejer en krig og han er ikke så meget for at kigge rundt, så er det nemmere hvis man er 2.

Jeg har gæster nu og i morgen skal jeg mødes med Simone Tajmer. Vi har lige et nyt projekt vi skal snakke om.

legestue - Jackie navarroSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *