Jeg er så siiindssyyyg spændt!!!

Jeg kan ikke holde det ud. Jeg er så spændt på at komme i hus igen. Jeg glæder mig til at alting bliver lettere. LIge nu køre vi jo fra Frederiksberg til Klampenborg og fra Klampenborg tilbage til hjertet af København, så skal de hentes igen. Jeg glæder mig til få min egen have igen, glæder mig til indretning, som der nok kommer en del af på bloggen, glæder mig til at være kreativ og nååh ja jeg glæder mig til at bo i noget som er større en en lille 2 værelses. WAAAAUUUW det bliver så dejligt!!!!!! Huset er ikke det lækreste endnu. Type hus fra 70érne. Det er ikke lige mig! Men om nogle år kan vi se frem til vores drømmehus. AAAAAAGGHHRRRR JEG GLÆDER MIG SOM ET LILLE BARN…

IMG_0887.JPG2 Responses to “Jeg er så siiindssyyyg spændt!!!”

  1. Raili Kling siger:

    Jag glaeder mig med jer ! Knus <3

  2. Rikke Vestergård siger:

    Hvor er det fedt for Jer 🙂 Er helt misundelig 😉
    Hvornår regner I med at flytte ind?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *