Jeg er snart tilbage 

Jeg er snart tilbage med nyt design og som et nyt menneske…. Næsten da! ❤️ 

Glæder mig til at komme i gang igen. 

  2 Responses to “Jeg er snart tilbage ”

 1. Jane siger:

  Jackie – hvor dejligt at du snart er tilbage, jeg har savnet dig!!
  Jeg har ikke selv instragram, men ser dine billeder der og jeg er altså nødt til at kommentere på de seneste søde fotos af dine børn….jamen hold nu k… – de er da bare det sødeste. Hold nu op nogle kønne børn I har!! Det er helt vildt som din lille datter ligner dig, det synes jeg i hvert fald. Du må da gå rundt og smile hele dagen lang ved synes af sådan 3 skønheder 🙂
  Jeg glæder mig til at du er tilbage – vi ses !! 🙂

 2. Rikke siger:

  venter og venter og venter….
  Tror at der er mange som savner der her på bloggen.
  Ønsker dig held og lykke på din vej, for du har (tror jeg) alle mulige chancer for at gøre succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *