Jeg er squ da lidt forkælet eller???

Niels min kære mand, har givet mig det jeg har ønsket mig rigtig længe – og især inden jul – hvor jeg skal have over 40 gæster til mad og juleaften.
Han har givet mig et nyt køkken, og jeg har selvfølgelig selv været med til at vælge det – Heldigt nok!!! Jeg endte med at vælge et Vordingborg Køkken med hele baduljen næsten. Oveni det har han også lige købt en ny bil til mig, som jeg har fået i fødselsdags gave – har godt nok først fødselsdag den 18 dec. Men jeg har jo også lige fået en rejse og rejser om 2 dage… Jeg kan love jer for, at jeg er blevet forkælet her i den søde juletid.

Så jeg er mere end lykkelig for mit nye kommende køkken. Jeg har været til en del samtaler med Vordingborg køkkener, og vi fandt en løsning på det hele på meget kort tid. Det har været en fornøjelse at handle hos dem, fordi  jeg har fået verdens bedste betjening. Grunden til jeg valgte Vordingborg var fordi at trustpilot viste nogle gode anmeldelser. Det er et solidt køkken, nemt at vedligeholde, ikke så dyrt, god betjening.

De sidste par dage har vi selv hjulpet til i køkkenet på grund af tidspres, som sagt rejser vi om to dage og hele næste uge kommer der til at gå håndværker rundt i huset og lave gulve i hele stue etagen og fætter elektriker bor her og ser på hvad der bliver lavet og laver El samtidig.  Og et par dage efter vi er kommet hjem, kommer Vordinborgs bedste  snedker sætter det op, så det står klart den 21 dec og den 22 dec skal det tilsluttes også står køkkenet der, og stueetagen er stor set renoveret. PYHA

Det har været en sindssyg måned med gode gaver, Bil, nyt køkken og en rejse, jo også lige en sidste ting, så bliver min nytårs gave en au pair… Kunne det blive bedre??? Sikke en sød mand jeg har mig. Han forstår det med gaver her i julen…

 

Sådan kommer vores Køkken til at se ud, dog med en anelse lysere gulve og hvide vægge. Glæder mig til at træde ind i det. Jeg har haft et gammelt køkken, som jeg har givet væk på DBA – det var rigtig dejligt, at nogle kunne bruge det og de blev så glade…. SKØNT



8 Responses to “Jeg er squ da lidt forkælet eller???”

 1. Lækkert køkken og hvor er du heldig 🙂 Tror desværre ikke at julemanden kommer med et nyt køkken til mig i år 😉
  /Anja

  • Jackie Navarro siger:

   Jeg er så heldig. Lille praler i dag. Men jeg synes det har været en fantastisk skøn måned. Det kan være du er heldig næste år. Hehe..

   Skøn weekend til dig Anja.

   Knus herfra

 2. Hold da op et flot drømme-køkken!
  Stort tillykke med det – og alt det andet 🙂

 3. Karina A siger:

  Hvor er det bare en skøn mand, du har dig Jackie 🙂 Men I passer også bare så godt sammen! December blev da rigtig din måned. Håber jeres ferie er gået godt og at huset er lækkert at komme tilbage til. Hvilken bil har du været så heldig at få? En au pair lyder bestemt heller ikke dårligt, når man har så mange jern i ilden, som du/i har. Det er velfortjent, håber du bliver glad for det . 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Karina. Hov du var røget lidt langt ned i kommentar. 🙁
   Jeg har en dejlig dejlig mand. Det er ikke bare det at han giver mig de ting, men at han tænker på mig og gøre meget for at gøre mig ekstra glad. Det er det som gør mig glad. 🙂
   Det var en lille sød prut bil.. Jeg har en stationcar i forvejen men jeg havde brug for en by bil med 5 døre, så jeg valgte at tage mig en lille c1 som køre langt på literen.. Jeg er blevet så glad for den. Det er lige som at sidde i en boble… Hahaha

   Knus herfra

   God jul og godt nytår

 4. Julie siger:

  Hvor er du? Savner dine indlæg 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *