JEG FIK SOVET!

Jackie navarro

Er det ikke fedt??? Jeg er helt op at køre over det!  Jeg fik mange kommentar og beskeder via Facebook. Det er bare så fedt at folk gider at hjælpe en med tips og tricks. wuuhuuu!!!

Jeg droppede de piller jeg købte, altså stærk baldrian og tog et laaangt dejligt varmt bad, drak en liter kamille-te og hørte hypnose på youtube. Det var bare super luksus! Jeg er lidt i tvivl om at det hjælper igen i dag, så jeg starter bare helt forfra igen i aften. Glæder mig allerede til at sove igen! Haha.. Jeg sidder på kontoret og laver en masse arbejde.

Hvis i kender nogle blogs som kunne være mødreblogs/ fashion /personligheder eller you name it så skriv endelig til mig, eller har du selv en blog, som du ved er fantastisk og i forvejen har lidt læser, så sig til. Skriv til min mail på jn@selectedbloggers.dk – Så vil bloggen blive vurderet af flere af os på kontoret. Så skulle din blog ikke lige være interessant lige nu og her, så kan det være den bliver det. Men send endelig!
Men kom kom kom kom. Jeg er nysgerrig!!!!

Her er den video jeg hørte. Det var en sød kvinde på facebook som gave mig den. Den brugte hun selv når hun ikke kunne sove. Jeg blev fuldstændig afslappetSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *