Jeg har brug for at lette mit hjerte!

Jeg bliver bombet med negative statusser, frygt, dårlig nyheder og ser folk sætter trusler op!!!? Hvorfor skal man hele tiden bombarderes med negative indtryk? Hvad får vi egentlig ud af det og hvad får de mennesker ud af at skabe oprør og trusler?
Hvad er meningen med det? Alle de spørgsmål ens hoved. Det er svært at forstå…. Hvorfor er vores nyheder altid dårlige eller politiske. Mit hoved er træt og min vejr trækning er bestemt ikke normal her til aften efter flere diskussioner med familie.

Det er så trist. Jeg har brug for fred på jorden. Mon ikke de fleste tænker det samme.

IMG_0455.JPGOne Response to “Jeg har brug for at lette mit hjerte!”

  1. Jane siger:

    Jo Jackie, nogle gange har man brug for at grine, hygge sig og se positive nyheder.
    Love, peace and understanding. Ønsker dig en dejlig positive weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *