Jeg har fødselsdag i dag

 

 

Og jeg har besluttet mig for igennem et halvt, at jeg bliver ikke ældre end 25 år. Så de næste mange år, så skal i bare sige tillykke med de 25 år. Jeg kan ikke overskue at blive ældre. Jeg føler mig bare ikke et år ældre og det tror jeg desuden ikke jeg vil gøre de næste mange mange mange år. Jeg har fået mine første to gaver her til morgen.

En libratone. Som spiller helt sindssygt, hele mine stueetage kan spilles op og den er super nem at håndtere også er den super accesories til boligen. Taaak Libratone for en fed Libratone Zipp!!!!  Så har jeg fået lysestager fra Niels Partner Stig… Har jo også fået min rejse og bil.  I dag står det altså på arbejde og gøre det sidste klar til mit Vordingborg køkken kommer i morgen. Så en tur forbi Silvan og i aften skal jeg hjem til min søster. Hun holder en lille fødselsdags middag for mig. Dejligt.

Jeg er så glad for alle de mennesker på facebook som har skrevet tillykke. Det er helt vidunderligt at have facebook en dag som i dag.

 Tak til alle mine læsere, familie, venner og bekendte for et ekstrem år.. Det har været et af de bedste år. Jeg har våret igennem nogle ting, både fysisk og psykisk, men jeg har klaret den og jeg er mere end lykkelig for hvor jeg er nu. Taaaaak, jeg er så taknemlig!

Den er lige blevet pakket ind i rød cover. Jeg har et par andre cover i andre farver.
Hvis du selv ønsker dig sådan en her så gå ind på libratone.com8 Responses to “Jeg har fødselsdag i dag”

 1. carina ;O) siger:

  Kære Jackie ;O)) Vil bare ønske dig tillykke med fødselsdagen og tak for din fantastiske blog, som jeg læser HVER DAG. Misunder du har så meget lykke i dit liv og din dejlige familie. Bare det var mig. SUK. Men så er det jo dejligt at jeg kan læse og følge med i dit dejlige liv. Håber du får en fantastisk dag og rigtig må blive forkælet ;O)) Det fortjener du. Ønsker dig alt det bedste Jackie ;O)) Mange Knus Carina i Næstved ;O))

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Carina. Åååh taaaak… Jeg er sikker på du nok skal finde den lykke du søger på et senere tidspunkt. Alt sammen kommer når man mindst forventer det. Kræver også at man arbejder på det når det så er der… Følelser kan være svære at håndtere og tage de rigtige valg, somme tider går det jo ikke bare som man gerne vil have det, så der skal man bruge ekstra krafter på at gøre sig lykkelig og indse hvad det man egentlig har. Jeg kan godt have det svært selvom jeg får det meste jeg peger på. Underligt nok men så skal man lige tænke det hele igennem engang igen…
   Taaaak for dine dejlige besked. Jeg skal nok skrive meget mere i det nye år igen. Der har bare været ekstremt meget at se til..

   Håber du får en dejlig jul og et rigtig godt nytår..

   Mange knus Jackie

 2. Mk siger:

  Stort tillykke med dagen! Ha’ en god dag 🙂
  Og sikke nogle fine fine lysestager du har fået!!

 3. J siger:

  Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen søde og smukke Jackie 🙂
  Jeg håber du får en helt fantastisk dag. Hvor er det skønt at høre, at du har haft et godt år, trods op- og nedture. Jeg elsker at følge dig, og bliver så glad når der er et nyt indlæg. Du motiverer mig.
  Endnu en gang, tillykke!!

  • Jackie Navarro siger:

   hej J

   Åååh tusinde tak! det var dejilgt at høre. Jeg er glad for du kan kan lide dem. Jeg vil forsøge at skrive meget mere i det nye år.. Men det har været ret hektisk og jeg har samtidig været træt. Men min energi er ved at være tilbage igen. Dejligt.
   Tak for din skønne besked. Det glæder mig..

   Håber du får en helt fantastisk jul og et rigtig godt nytår.

   Undskyld det sene svar.

   Mange knus jackie

 4. KÆMPE stort tillykke med fødselsdagen, jeg er selv den “glade” indehaver af fødselsdag meget tæt på jul.. nærmere bestemt i morgen. Og jeg syntes jo selv at jeg ligner en på 19, så det siger vi bare at jeg bliver for 11 år i træk 😉
  /Anja

  • Jackie Navarro siger:

   EEEj tillykke med den 19… Sorry. læste den lige lidt for sent.. Håber du havde en dejlig dejlig fødselsdag.. HAHAHA… Så er du lige et par år yngre end mig. AHAHA… Jeg bliver i hvert fald ikke ældre – aldrig nogensinde.. Det bliver en hård kamp at ligne den jeg er nu de næste 50 år….. HAHAHAHA..
   Stort knus og glædelig Jul
   Håber ikke dine gave bliver til en større julegave.. HAHA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *