Jeg har prøvet!

Jeg har prøvet flere gange at skrive ned omkring min barndom. Jeg har vildt meget lyst til at dele det men jeg har også indsæt at jeg skal respektere dem jeg elsker og holder af og dem som jeg ikke længere taler så meget med.
Jeg har en liggende som jeg ville have delt i sidste uge, men er egentlig glad for beslutningen er truffet. Desværre ingen vilde historier til jer omkring barndommen.
Det er blandt andet derfor jeg har været lidt stille. Jeg har tænkt og tænkt over det. Det er også vigtigt at man gør det. Jeg er offentlig kendt og det kan betyde at det ikke kun er jer som læser dette, men kan blive taget ad andre medier. SÅ ssshhccccc for denne gang. Måske når jeg bliver en gammel kone og skriver en bog “ligesom alle andre” 😉
jackie_navarroOne Response to “Jeg har prøvet!”

  1. Lone Lé Munk siger:

    Det kan være svært at rive op i sin barndom, og man skal være klar til at puste nalderne, for chancen for at brænde dem er stor. Jeg har lige startet en blog op, hvor jeg tager folk med dybt ind i mine inderste tanker og følelser, og her bliver også min barndom berørt. – Der er folk som ikke kender en der kan føle sig stødt, og folk der kender en der kan klappe i hænderne over at man endelig har taget mod til sig, men sum up er, at det er ens EGEN beslutning hvorvidt man ønsker andre skal kende til det, der jo egentlig har dannet os som mennesker. Man kan jo kun bakke op om din beslutning og respektere at du tænker på menneskene omkring dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *