Jeg nyder det!

Jeg nyder at bo i en lejlighed her når efteråret står på og vinteren er lige rundt om hjørnet. Hvis ikke alle har læst det, så er vi flyttet tilbage i den lejlighed Niels og jeg var ny forelsket i. Jeg føler mig helt ung her, selvom vi har vores liv har ændret sig og jeg nu kan kalde mig “voksen”. Vi havde også svært ved at give slip på den, da vi valgte at sætte den til salg. Den er endnu ikke blevet solgt, men mon ikke den gøre det inden længe. I dag har vi en fremvisning og på søndag har vi åbent hus. Men pyhaaa jeg elsker bare at være her. Selvom der er trafik på falkoner Alle, så er selve området så levende og en følelse at bo i New York. Det er kun om søndagen der er helt muse stille.  Vi har kvickly lige neden under os, hvor man kan tage indkøbsvognen lige med ind i lejligheden. (Der er elevator) PERFEKT, når man er doven. Overfor os er der den sødeste ejer i Candy kiosk, til venstre er 7 eleven, under os er Moss Copenhagen, hvis man har tøjkrise, flere shopping butikker på gaden og caféer, restauranter, frederiksberg centret, de lækreste bager, metro, skoler og meget meget mere. Vi er omringet af alt og 7 min fra Rådhuspladsen. Det er ren luksus. Så i kan godt se jeg har svært ved at komme af med den ik! Vi leder jo efter et hus i nærheden af vores børns børnehave, de elsker have og har aldrig prøvet andet. I vores opgang er der de sødeste mennesker, som hilser og taler med en. For det meste par og unge mennesker. Men også perfekt til ældre menneske, som vil have et nemt liv uden besværligheder.  Nu leder vi efter et hus og det kan godt have sine udfordringer, fordi man er lidt kræsen og har sit ønske om nok værelser, en bestemt stil og store dejlige stuer og køkken.

Nåh men det var egentlig ikke for at sælge vores lejlighed, og vi behøves heller ikke sælge for at købe noget nyt. For vores hus er solgt og vi kunne bare vælge at leje den ud. Men vi skal jo videre og hvorfor så ikke dele lidt personlige billeder af vores dejlige trygge lejlighed som jeg overhovedet ikke har lyst til at gå ud af. Jeg vil bare være hjemme. Det blev jo næsten en salgstale, det var dog ikke meningen. Men PYT. HERE YOU GO!

Der er åbent hus på søndag, så er du seriøs, så kig forbi.. Du kan se det hele på Geisler & Rønne´s hjemmeside. Du skal ikke regne med at komme ind i en stor lejlighed. Men en tryg, behagelig og skøn lejlighed. Jeg valgte at tage nogle opdateret billeder, da den har ændret sig lidt siden fotografen var her.
Se beskrivelse her http://www.gr-bolig.dk/ejer/frederiksberg/4043-falkoner-alle-90.htm
(tidligere lejers indretning)

Velkommen til mit lille ydmyg hjem men fandens hyggelig! Kommer til at savne dig. Om lidt ejer vi kun vores biler og forhåbentlig et nyt hus.

(store plusser ved ejendommen. Mulighed for leje P pladser i kælderen – Elevator, store fælles terrasser)

IMG_2422.JPG

IMG_2423.JPG

IMG_2426.JPG

IMG_2428.JPG

IMG_2431.JPG

IMG_2424.JPG

IMG_2426-0.JPG

IMG_2430.JPG

IMG_2427.JPG

IMG_2429.JPG

IMG_2430-0.JPG

IMG_2425.JPG

IMG_2420.JPG

 

IMG_2419.JPG

IMG_2421.JPG

IMG_2433-0.JPG2 Responses to “Jeg nyder det!”

  1. Cecilie siger:

    Ha ha.. Ej hvor er det sjovt. Jeg har boet LIGE over på den anden side! Elsker Candy kiosken, de er bare SÅ søde dernede.. Er det stadig den samme ejer? Synes det er et dejligt område, og med centeret tæt på også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *