Jeg skal have bøjle på tænderne! <3

 

Jeg har været hos Kim Sperly i dag i Palæcentret. Jeg har besluttet mig for at få lavet min skæve tænder. Det er en af de få ting jeg er utilfreds med. I mange år prøvede jeg at få skoletandlægen til at give mig en bøjle på, men de ville absolut ikke give mig den på!!! Jeg græd foran min skoletandlæge op til flere gange men de ville ikke hjælpe mig. Lige siden den gang har jeg ikke brudt mig om mine skole tandlæger. Det var måske ikke deres skyld men de var alligevel enormt stride.  Jeg husker lige så tydeligt, hvor trist jeg var, da jeg skulle til skoletandlægen, fordi jeg altid følte at jeg blev behandlet dårligt. Men det kan også være, jeg husker forkert og det bare var mig som var meget besværlig – who knows!!!. Så da jeg var barn var jeg tandlægeskræk!.  Nåh men sagen er, at jeg har taget skridtet videre mod en perfekt mund, eller skal man sige perfekte tænder. Jeg har egentlig ikke noget i mod andre´s skæve tænder, og for nogen er det nærmest en del af deres charme, men for mig er det en stor ting. Jeg fik talt med Kim om hvad det var jeg ønskede mig – og valget gik på… ja min tænder skal bare være så perfekte som overhovedet muligt. Vi gik i gang med det samme, og begyndte at støbe mine tænder i gummi, for nu skal jeg nemlig have bøjle på!  Det er ikke togskinner vi taler om, men en gummibøjle som kan skrues på – og den skal jeg selvfølgelig have på så meget som muligt. Den kan godt tages af, men jeg søger jo efter det bedste resultat, så den bøjle kommer til at sidde det meste af tiden!!! HAHA

Vi starter med overmunden og derefter tager vi undermunden, også skal der nok også lige opereres og bleges lidt. Det er en lidt længere proces, men en proces som vil give mig så meget glæde og selvfølgelig smile meget mere. Jeg kan næsten ikke vente!!

Jeg vil her på bloggen opdatere jer med mine oplevelser, billeder og hvordan det forløber sig. Min første dag med bøjle bliver den 23 juli! , Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften.

Senere i dag, skal jeg hente en elektrisk tandbørste som skulle være den allerbedste!

www.Palæcentret.dk

Palægade 7
1240 KBH K

Min venstre fortand er lidt misfarvet, da jeg har plast på tanden som skal skiftes ud.19 Responses to “Jeg skal have bøjle på tænderne! <3”

 1. holly siger:

  Fantastisk blog. Hvor meget kommer det til at koste, overvejer det selv.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Holly

   Jamen det er lidt svært for mig at vurdere når man ikke har set dine tænder eller mund. Jeg er ikke selv tandlæge. Hehe! Hvis din kæbe er lige så smal som min og har de sammen ting, så ligger man nok mellem 30-40.000 kr. Men det er forholdsvis billigt hvis man tager denne løsning frem for hos en bøjletandlæge der tror jeg vi er oppe på 60-100.000, men det er med det hele. Du skal nok ikke opereres som mig. Jeg synes du skal ringe ind og høre det. Det kan være det kun er et sted der skal rettes til. Så bliver prisen jo tydeligvis meget mindre. Det altid rart at få en vurdering også kan man tage en beslutning efterfølgende.
   Du kan finde nr her http://palaecentret.dk/kontakt/index.html

   Håber du finder ud af det. 🙂 Rigtig god weekend. <3

 2. Misse siger:

  Må man spørge hvad sådan en omgang koster, med bøjle altså. Overvejer det også selv kraftigt!
  Tak 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Misse

   Jamen den jeg skal have den koster mellem 30-40.000 kr. Jeg har ikke en fast pris på det. De ser jeg til sidst. Men prisen er meget mindre end hvis du skulle have togskinner på. Hehe.. Det er en rigtig fin løsning og så kan man tage den af hvis man skal noget. Jeg tror at prisen hos en bøjletandlæge vil ligge mellem 60-100.000 hvis man skal have lavet hele munden. Men jeg er selvfølgelig ikke helt sikker på det!
   Men ring ind og hør dem om du kan få en vurdering fordi jeg tror at priserne variere meget i forhold til hvad du har brug for. Det kan også bare være det er enkelte ting du skal have lavet og ikke som mig! 🙂

   Håber du finder en løsning. Rigtig god dag. 🙂 Selv tak

 3. Matilde siger:

  Hej Jackie! Jeg er en pige på 13 år og jeg elsker virkelig din blog! Jeg har selv fået min bøjle af for et par måneder siden, og jeg er utrolig glad for mit resultat efter 17 måneder og 10 dage.Du skal nok regne med at strammer en del i munden i de første par dage men det går over og du får et fantastisk resultat! Men held og lykke med din bøjle!

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Mathilde.

   1000 1000 1000 1000 tak! 🙂
   Hvilken bøjle har du haft på? Den samme som jeg? Glæder mig ekstremt meget til at få den på selvom det gør ondt men bare tanken om at de snart blive perfekte, gør jeg glad!

   Rigtig dejlig søndag. Knus og kram herfra

 4. Camilla siger:

  Jeg glæder mig til at se resultatet :-).
  Får du normalt bleget dine tænder? Og hvordan kan det være, at du har plast på?

  Jeg har egentlig aldrig lagt mærke til, at du har skæve tænder. Nok fordi alt andet af dig er så smukt 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Camilla

   Hvor er du dog dejlig!!! Taaak Camilla. 🙂 hehe
   Jamen det gør jeg skam også. Nej jeg har aldrig prøvet det før men det kommer jeg til 🙂
   Nu må vi se hvor længe der går før de er som de skal være. Men jeg skal nok fortælle og sætte billeder op med tiden.
   Håber du har haft en dejlig weekend.

   Mange knus herfra

 5. Matilde siger:

  Hej Jackie, igen. Jeg havde togskinner på, men efter den erkommet af har jeg fået sådan en bøjle, som du skal have, til at sove med for at holde det på plads. Jeg kan godt forstå at du glæder dig!:-)

  • Jackie Navarro siger:

   Det er godt du er glad, det gør bare at jeg glæder mig endnu mere. Weee.
   Håber du får en skøn aften Mathilde. <3 <3 <3

   Knus

 6. Louise siger:

  Jeg skal selv have sådan en ‘usynlig bøjle’, for mig kommer det til at koste 38.000 kr. Hvor er jeg glad for jeg ikke er den eneste der kommer til at have det! Haha. Og ja, mine bøjletandlæger var lige så åndssvage i folkeskolen. Tror de har det med at sige nej for at få udgifterne ned eller sådan noget.

  • Jackie Navarro siger:

   Så er vi ens snart! Det bliver jo godt! Haha.. Glæder mig til at se resultaterne. Jeg fatter ikke de bare gave en bøjle. Det er jo ikke ligefrem fordi man nyder det! Men nu skal man som voksen ha bøjle. Det er en smule skørt. Men det skal jo gøres. Desuden er det også sundest for tænderne at de sidder lige frem for skævt. Det har din tandlæge vil også sagt? 🙂
   Rigtig god dag Louise.

   Kram herfra

 7. Katarina siger:

  Hej Jackie

  Jaaaer, jeg ved godt det er et super gammelt indlæg, men jeg faldt over det på google da jeg søgte på tandregulering – jeg er 21 år og skal selv til at have den usynlige bøjle på, dog en fra InLine.

  I folkeskolen havde jeg også nogle tarvelige tandlæger som sagde mine tænder sad alt for tæt, og kunne derfor ikke redes. Bitches! Men what so ever, jeg blev bare super glad for at høre din historie, og hvor glad du er for du fik rettet tænder! Det har i hvert fald gjort mig endnu mere sikker på min beslutning. Det var bare lige det jeg ville sige 😀

  Store knus fra Katarina

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Katarina

   Jeg kender det med tandlægerne i skolen! Dumme mennesker! Haha

   Jeg er sindssyg glad for mine fortænder nu. Jeg mangler de nederste men min tandlæge er desværre død! 🙁 så jeg skal lige finde den rigtige løsning. Men tro mig jeg er lykkelig. Go for it!

   Knus jackie

 8. Pernille siger:

  Hej Jackie.

  Jeg kom forbi din blog ved et tilfælde da jeg faldt over det på google efter en søgning på tandregulering. Jeg er nysgerrig efter at vide hvor lang tid det tog fra du fik bøjlen første gang og til du ikke skulle bruge den længere? Overvejer det selv, men syntes ikke der er meget info om denne inman aligner her i DK.

  Mvh Pernille

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Pernille. Jeg har haft 3 slags bøjler ag inman alligner. Det er jo meget forskelligt i forhold til tid. Men min overmund tog godt om vel 6 måneders tid. Jeg mangler stadig min undermund. Men min kære og søde Tandlæge gik desværre bort. Så jeg skal finde en ny. Men eller sidder fortænderne næsten helt perfekt nu. Jeg har været meget tilfreds med resultatet. Det er thumps up herfra. Gør det hvis du er ked af dine tænder. Det er enormt effektivt.

   KNUS

 9. heine siger:

  har haft fast bøjle på som voksen. fortrød det aldrig det var ikke slemt.det var kun regningen på 16000

 10. Netto siger:

  Kære Jackie,
  Vil lige tippe dig på en god tandlæge hvis du skal have rettet resten af dine tænder i undermunden. De undersøger tænderne helt gratis før man beslutter sig. Det synes jeg er ret OK. Har fundet et link hvis du får brug for det: http://www.skovlundetandklinik.dk/gratis-undersogelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *