Jeg tester lige!?

Jeg er jo total skeptisk over det her It Works wrap. Jeg var selv ved at hoppe med i det, men hey jeg har squ da ikke tid til det og flere andre grunde men Jo hvis jeg var single og ikke havde en mand jeg skulle tage mig af om aftenen. Haha det lyder måske lidt skørt. Nåh men om ikke andet, så fik jeg bestilt en start pakke men fortrød. Jeg fik solgt den ene Pakke og nu har jeg ligget inde med 1 pakke plus en gel i noget tid og jeg får jo ikke solgt det videre. Alle taler om det i min kreds mange gør brug af det og mange gør det ikke. Jeg har desværre ikke et målebånd herhjemme, så det kan også godt være jeg siger noget forkert, men jeg er ret god til at se om det gør en forskel. Jeg har ikke haft så meget tid til at træne eller spise specielt sundt. Som tidligere beskrevet så har jeg haft utrolig god appetit, så jeg har taget 1 kg på – altså jeg vejer 51 kg. Min optimale vægt er 49 kg, Så er jeg glad. Lyder af meget lidt og det er der sikkert også nogen der synes. Men personligt, synes jeg at alt tøj sidder perfekt på mig, nå jeg lige kommer lidt under 50. I at jeg siger dette er det ikke meningen at jeg vil være et forbillede for unge piger. Normalt vejer jeg mig ikke eller tager mål, men jeg kigger på min krop i spejlet er ser om jeg er tilfreds og jeg er IKKE FANATIKER. Så fuck det at jeg vejer 51 kg lige nu. Det gør mig ikke noget, men man skal jo ha noget at gå op i sig selv ik. Den holdning har jeg. Nåh men igen, jeg sidder med Wrap på min mave og det er skiiiii koldt. Jeg vender lige tilbage med resultat om ikke andet så er jeg nok ikke den bedste at teste på eftersom jeg ikke har alverden fedt på mig og selve processen tager ca 72 timer.
it works wrap it works wrap2 Responses to “Jeg tester lige!?”

  1. Patricia siger:

    Det ser ikke særligt rart ud!

    Hvorfor gør du det? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *