JorgObé

    JorgObé

JorgObé

Ja hvad er det??? 🙂

Jeg var ret nysgerrig for, hvordan det virkede. Lige pt. kører der enorm mange kampagner om “sorte masker”, som fjerner hudorme. Hate that word! Men de skal væk, og de skal i hvert fald langt væk for min ansigt. Det er tydeligt, når jeg ikke har brugt tid på min hud især omkring næsen og lidt ved hagen. Hagen er nok noget, jeg ligger mere mærke til end andre. Man skal ligesom lave sjove ansigter, når man gør det!
Nu har jeg prøvet det, og jeg elsker masker, som jeg kan rive af og se et resultat, og især når jeg ser de små ulækre hudorme sidde på masken efterfølgende. Aadrr!  Man få bare lyst til at gøre det igen og igen. Flå dem ud de små ulækre ting. I kender det nok godt. Det skal bare ikke være i ansigtet – det er ikke meningen.

Men efter at have prøvet det, har jeg været meget tilfred med resultatet. Jeg har prøvet et par gange for at se, hvad der har givet bedst resultat – det er, at have et virkelig varm ansigt fx efter bad. Der er huden mere modtagelig og blød, så det er lettere for masken at tage dem, som man ikke lige selv har set. Det er ikke et lækkert emne at tale om, men det er nødvendigt at få dem fjernet. Man skal nok helst lade være med at trykke selv for meget, men lad heller en kosmetolog gøre det, hvis ikke du bruger masker og Scrub. Jeg er tilfreds med det… Så du kan godt prøve det, og se om det giver det samme for dig.

Er du nysgerrig man du se meget mere om det HER

FØR

JorgObé

Det er en god idé at bruge den sorte maske i t-zonen (næse, pande og hage).

JorgObéJorgObé

EFTER

Jeg syens det var svært at lave før og efter billeder, fordi meget af det kan man selv mærke. Men Jeg synes selv det er blevet mindre tydeligere på næsen.

( Jeg har selv ringet efter JorgObe og fået lov til at anmelde produktet for mine læsere)

sponsoreret indægSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *