Juhuu


Sidder på Fisketorvet. Baresso er måske den første butik der har åbnet i hele centreret. Nu har jeg lige nogle minutter til at sige godmorgen og fortælle jeg er helt ok. Jeg skal til møde om lidt her ved siden af, men hvad det drejer sig om, det ved jeg ikke. Jeg har ingen anelse what so ever!!!. Det er måske også fint nok, så har jeg ikke allerede dannet mig en mening om det. 

Det er sjovt hvordan man alligevel har en masse ting at se til, selvom man ikke laver noget konkret eller går på arbejdet. Tiden går så stærkt og jeg får Egentlig ikke så meget tid til at sidde ned og skrive lange “breve”. 

Jeg husker en samtale jeg havde med min svigermor efter hun var gået på pension, hvor hun nævner at hvor lidt tid man egentlig har. Hun synes ikke hun kunne nå så meget i løbet af dagen og på daværende tidspunkt tænkte jeg sludder og vrøvl! Men må krybe til korset og give hende ret. Bare jeg har en enkel aftale, så er dagen gået. Hahahahaha  jeg når ingenting. I 3 uger ville jeg have ryddet op i mit tøjskab og det er endnu ikke passet ind. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *