Juuuhhuuu Nailfix

 

Så er jeg på den igen!! Sol kom lige fordi med hendes udstyr op på bordet med sagerne. Jeg bliver så overlykkelig over, at jeg skal have lavet negle.. Godt der ikke skal mere til!! Hahahaha..

Vi hygger os utroligt meget. Det skal lige siges, at Sol er et dejligt dejligt menneske og samtidig med det, så er hun super dygtig til negle – og hun går virkelig op i det. Det er en af Sol´s helt store passion. Kreativ er hun – hun kan lave alt!

Vi valgte, at beholde mit gamle lak, men freshe det op med en sølv underkant, så faither ud i guldet.. Det giver et godt spil. På tirsdag skal jeg ind og have lavet negle igen, og der tror jeg vi finder på noget vildt! Så hvis i har nogen ideer, må i endelig gerne komme med dem!

Jeg er så glad for mine negle.. Weee

Jeg skal være sammen med 14 tøser senere i dag. Maria Donna har fødslsdag, så vi starter lige i Holtewood, og derefter tar vi videre på skovridderkroen.. Det ligger ikke så langt fra nogen af os, nemlig Charlottenlund.. SÅ der skal vi ind og feste igennem… Det bliver fantastisk!

KONKURRENCE

Vi fik en lille ide som gavner os alle sammen.. hihi.. Vi laver en konkurrence om, at få lige præcis de negle, som jeg har – du skal gå ind på dette link http://www.facebook.com/NailFix.dk?sk=wall og trykke “synes godt om siden” og til sidst trykke “synes godt om” på mit billede med mine nye negle. Det er Sol´s private negleside.. og der poster hun løbende ting omkring klinikken og nye negle.. Hun laver også negle på andre kendte, så det er jo sjovt at se, samtidig kan man få inspiration og muligvis få lyst til at prøve at få lavet negle hos hende. Jeg kan varmt anbefale hende.

Sol trækker lod om dem der har “synes godt om billedet” Det starter fra i dag frem til næste fredag. Fredag den 27/1 2012.

Så deltag hvis du gerne vil prøve det af og få nogle dejlige skønne negle. De holder glansen minimum 2 uger. Jeg har haft mine i 3 uger før jeg overvejet at få lavet noget nyt!!!

Se flere billeder på Facebook og Nailfix

sponsoreret indlæg2 Responses to “Juuuhhuuu Nailfix”

 1. Kenneth Moe siger:

  Jeg er helt vild med Støt Brysterne initiativet, ved godt at det er et lidt forældet tiltag i år, men tror du ikke at du kan hooke Maria op med en tid Jackie?

  Bare sten på en enkelt negl, det bliver lidt for meget at rende rundt med til hverdag på alle neglene.

  Peace! Og god stil med det nye sæt klør.. 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Kenneth… Kan du ikke bede Maria om at skrive til Sol Quito… Hun er ekstrem sød. her er hendes profil http://www.facebook.com/Sol.dk
   Bare sige til hende at jeg har sendt hende.. Hendes klinik ligger inde på Storekongensgade. Så det er nemt at komme til 🙂

   Og tak Kenneth. Hvor er du sød. Knus til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *