Kage til morgenmad!

Det er hvad der foregår lige nu, her på vores arbejdsbord og Ja jeg er stadig på Anti aging messen og det er aller sidste dag. Så du har bare at skynde dig, ellers skal du vente et helt år. Jeg er godt nok træt, vi var jo til fødselsdag i går aftes/nat og jeg vågnede af hundende kradsede på sengen og gerne ville 2 ting, tisse og op og putte. Det var uoverskueligt, altså kl 6 om morgenen og det vil sige jeg faktisk kun har sovet i 4 timer og imellem der har jeg været vågen 1-2 gange, fordi Victor lå ved siden af.

Jeg fik lidt alkohol i aftes og det gør at jeg er så følsom i dag og er utrolig langsom tænkende, hvilket alligevel ikke er helt unormalt. HAHA…

Hold da op hvor har det taget langtid for mig at skrive dette indlæg. Jeg sidder sammen med dejlige Signe Mørkeberg Sjøstrøm, hun er lige dukket op. Det er ikke så tit vi lige ses, så rart at se hende! Tjek hendes blog ud http://signemorkebergsjostrom.dk
Den bliver jævnligt opdateret og jeg mener jævnligt!

Nåh jeg må hellere få postet indægget ellers kommer der jo aldrig noget op på siden.

Jackie navarro3 Responses to “Kage til morgenmad!”

 1. […] Det er hvad der foregår lige nu, her på vores arbejdsbord og Ja jeg er stadig på Anti aging messen og det er aller sidste dag. Så du har bare at skynde dig, ellers skal du vente et helt år. Jeg er godt nok træt, vi var jo til fødselsdag i går aftes/nat og jeg vågnede af hundende kradsede på sengen og gerne ville 2 ting, tisse og op og putte. Det var uoverskueligt, altså kl 6 om morgenen og det vil sige jeg faktisk kun har sovet i 4 timer og imellem der har jeg været …read more […]

 2. Louise siger:

  Hej Jackie,

  Min kommentar blev aldrig godkendt sidst, så jeg prøver lige igen 🙂

  Hej Jackie,
  Jeg faldt helt tilfældigt over din blog, jeg vidste faktisk slet ikke, at du havde en. Jeg må sige, at jeg blev helt fanget og har nu læst herinde meget længere end jeg egentlig havde tid til i dag, men jeg blev helt optaget og er overrasket over hvor ærligt du fremstiller dig selv, og det skal du sgu have ros for! Det er bestemt ikke sidste gang jeg følger med herinde!
  Nu når jeg alligevel er i gang, så er jeg lidt nysgerrig efter at vide, hvor den sort/hvide kjole som man ser dig i i optagelserne til ‘Kræsne købere’ er fra? Den ser super lækker ud 🙂
  Hilsen Louise

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Louise

   Nåh den har jeg slet ikke set. Måske den er røget langt ned på listen. Det må du undskylde. 🙁

   Hvor er det dejligt at høre. Taaak, det er jeg glad for du siger! Taaaak
   Bliv endelig ved med at være herinde. Kommer nok en del lækkerier inden længe. (Konkurrencer)
   Den er faktisk fra Soft-rebels.com – Måske kan den købes derinde endnu.

   Knus Jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *