KEJSERVAND ER MIT BEDSTE SKØNHEDSTIP

kejservand

Jeg har i weekenden været ret sløv og syg og det hjalp som altid, at drikke rigeligt med vand… Det blev til en del tid på sofaen, og Theo var så heldig at komme en tur i Zoo  (sammen med resten af Danmark) – så jeg fik set lidt film og slappet af, det er længe siden, jeg har gjort det… Ahhhh

Nu er jeg på kontoret igen og ville lige dele mit skønhedstip ”kejservand” med jer – det er det bedste skønhedstip, jeg kan give både mænd og kvinder. I dag finder man en masse kemikalier i postevand, og selv i kildevand indeholder selve flasken ikke altid de sunde sager. I Kejser vand, hvor flasken er 100 procent kemikalie fri og nedbrydelig på ca. 60 dage. Så hvis du af en eller anden underlig grund mistede flasken på vejen, så kan du dog gøre det med bedre samvittighed. Det her lækre velsmagende vand kommer fra smeltet is fra Nordpolen. Simpelthen det reneste vand i Norden. Lyder det ikke lige fornemt?

kejservand

Jeg har altid synes, at det var lidt ærgerligt, at man bruger energi på rent vand, men så glemmer man indpakningen…!! Jeg drikker selv enormt meget vand –  især om aftenen – hvilket jeg nok burde fordele  over hele dagen… Det er blevet mere og mere populært, at drikke det “rigtige” vand. Men hvad vil det sige? Fordi det rigtige vand, skal jo ikke bare være fordi, det har et “godt brand”, det RIGTIGE vand burde måske være det jeg drikker, som er bæredygtig på alle mulige måder – se så snakker vi!

Hvor meget vand skal man drikke?

Er du i tvivl om hvor meget vand du skal drikke om dagen, så kan du bruge denne formel – Vægt i kg x 40 ml. F.eks. 70 kg = 2,8 liter. Om sommeren ligger behovet dog højere.
Nu har jeg jo taget på, men jeg vejer alstå ca. 58 kg og derfor skal jeg drikke 2,3 liter vand.

Er du stresset skal du undgå at drikke vand med bobler i. Gravide har brug for mindst 2 liter vand om dagen. Ældre skal drikke rigeligt med vand, da det styrker immunforsvaret og er med til at sænke forhøjet blodtryk og fordøjelses problemer – i dette tilfælde er vand så sundt, at jeg vil anbefale jeres bedsteforældre og dem i kender, at huske at bede dem og at drikke kildevand. Børn skal derimod drikke 1,1 liter vand.

MEN igen mit bedste skønhedstip er at drikke rigeligt med vand og brug gerne penge på det frem for at købe alt alt for dyre skønhedscremer. Jeg mener en god sammensætning kan holde dig ung og smuk længere tid. Tænk altid på at drikke kildevand, da det er helbedrende.
Nu sidder jeg med en flaske vand, som er så ren, at du i fremtiden skulle overveje at drikke den resten af dit liv. HEHEHE… Hvem vil ikke holde sig smuk!

Du kan læse meget mere om den vand, jeg drikker i dag. Nu har jeg været så heldigt at skaffe mig et par stykker http://www.kejservand.dk/

kejservand

 

 

 

Sponsoreret indlæg, men kommer fra mit eget hjerte6 Responses to “KEJSERVAND ER MIT BEDSTE SKØNHEDSTIP”

 1. Raili siger:

  God bedring !! Kram… <3

 2. NIsa siger:

  Tak for tippet 🙂 Man kan også investere i et vandfilter. Fx. det her: http://www.det-rene-vand.dk. Uden at jeg kender prisen på kejser vand, vil jeg tro, at vandfilteret er billigere 🙂

 3. Lisbeth siger:

  Hej. Jeg synes det lyder spændende og vil gerne vide hvordan man får fat i det vand, når man bor i Tyskland. Jeg har ganske vist pæn hud, men da jeg er maget forfængelig hvad mit udseende angår (jeg lægger gerne an på drengene, jo flere desto bedre) og vil være smuk og køn som en gudinde, må jeg gøre endnu mere. Jeg kan helt enkelt bare ikke blive køn nok. Måske er det pjattet, men sådan er jeg. Jeg vil kunne stå foran et spejl og sige til mig selv: “Gud hvor er du dog skøn, bare jeg kunne gifte mig med dig du lækre tøs”. Så den skønne Lisbeth beder altså om hjælp. tisbeth@onlinehome.de

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Lisbeth. Jeg var blevet snydt af DR til at tro det fandtes det vand. Så jeg er ked af at sige det hele var snyd. Undskyld at jeg skulle snyde dig. Jeg blev rigtig skuffet da jeg læse det. Du kan læse under mine kategorier Snydt af DR men jeg den hedder.

   Mange knus og kram jackie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *