Kjoler som gør underværker!

I kender dem formentlig godt. Det er simpelthen de bedste kjoler til at gøre din krop feminin.
Bandage kjoler er min top favorite og sådan bliver det bare. De kan købes på denne side HER. De strammer ind overalt. Så har man lidt top mave eller håndtag så kan de bare gøre underværker. Jeg har allerede købt 4 forskellige. Det er en ny dansk webshop, så slut med at købe bandagekjoler på engelske webshops eller hvad det måtte være.

Femininum_jackie_navarro Femininum_jackie_navarro Femininum_jackie_navarro6 Responses to “Kjoler som gør underværker!”

 1. Shanon siger:

  Dejlig blog! Simpelthen 🙂
  Jeg ville høre hvad du gjorde mht kjoler hvor du ikke kan have BH på i?
  Specielt hvis man, som jeg, er lille i omkreds men medium/large over brystet.

  Krammer

  Håber at høre fra dig.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Shanon.
   Enten er det en stropløs bh som er selvsiddende ellers kan man sagtens undgå det fordi det strammer meget op. Kjolerne er stramme og det er hele pointen ved den, at man lige for strammet det op der har brug for det. HAHA 🙂

 2. Tina siger:

  Hej 🙂 Linket virker ikke, Kan du fortælle mig, hvor jeg kan finde disse kjole? Super smukke 🙂

  Kh Tina

  • Jackie Navarro siger:

   Jeg tror du kan få dem på femininum.dk
   Hvis ikke så tror jeg de er ved at lukke ned og satser på en anden hjemmeside

 3. Tina siger:

  Den eksisterer nemlig ikke hjemmesiden. Du ved ikke om de har en fysisk butik? Tak for svar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *