Konkurrence – Heidemann Who

Så er vi oppe på 3. historie.

Juuuhuuu.

 

Kamilla

En lille historie fra dengang min storebror og jeg var børn.

Min storebror og jeg havde værelser ved siden af hinanden.
Vi havde besluttet at vi ville lave nisselandskab i vat i vinduet.

Da vi sa havde lavet et fint nisselandskab med hytter, nisser og små grantræer, besluttede vi at der skulle lys i husene. Om det var mig eller min bror tør jeg ikke sige. Men ihvertfald satte vi fro og glade små fyrfadslys ind i husene og tændte dem.

Samtidig havde vi lavet en lille togbane der kunne køre rundt i nisselandskabet og der fik vi også sat et stearinlys på. Pludselig går der ild i noget vat fra stearinlyset på toget og toget kører så rundt og mens det kører får det sat ild til hele nisselandskabet! Der var ild i nisser, vat og tog og var ved at sprede sig til gardiner og persienner. Vores mor kom løbende for vi hylede op, hun fik skubbet det hele ud af vinduet fra første sal og ned i vores have. Ups vi var godt flove og har ikke rigtig haft den store iver efter nisselandskaber siden. Men det var nu meget skægt bagefter :)

Læs mere hvordan du deltager i Konkurrencen! (Tryk læs mere)

Konkurrence

Vinderen får smykker fra Heidemann Who

Så husk at skrive en Lille sjov oplevelse som er sket helst hen over julen. Konkurrencen slutter den 15 dec.

Man bliver selvfølgelig anonymiseret, hvis det er det man foretrækker!

Skriv til min kontakt!

 sponsoreret indlægSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *