Kræmmermarked!

Impulsivt mødtes vi med nogle venner i går på Roskilde kræmmermarked. Det var squ meget hyggeligt. En masse skrammel men også nogle fine ting indimellem. Ungerne væltede rundt til forlystelserne. Fuldstændig ivrig for at prøve. Jeg har helt nervøs til at starte med men så gik det lige så stille over. Jeg var bange for Theo ville vælte ned af dem og slå sig. HAHA pylret! Han klarede sig rigtig godt og blev endnu vildere. Nu tror jeg snart drengen er klar til en ordentlig tur i tivoli. 🙂

Jeg fandt nogle søde ting. Nu er det jo lidt svært at shoppe med små børn. SÅ på vejen ud af kræmmermarkedet gik rabat øjet i gang. Jeg fandt 2 dejlige ting. Shoes of course og en lille hat til Fruen her! Er det ikke det man kalder sig selv når man er blevet gift? Bliver ellers kaldt for frøken på kontoret! Hahaha… Lyder da også meget godt.

Nåh men skoene fandt jeg fra bellasko.com – det var en fantastisk handel. Jeg mener de har kostet 1699 kr men fik dem til 100 kr. ALtså!!! Så snakker vi om et godt køb!!! WUP WUP. Fandt lige deres facebook HER. De er oprindelig en butik, kan jeg se i Odense ellers kunne det være man kunne spørge dem om nogle flere billeder af deres sko på nettet.
Jeg er faktisk lidt ked af jeg ikke fik købt flere par. SNØFT.. Det gik lidt stærkt.

Så fandt jeg denne fine sommer hat for 175 kr. Jeg ved ikke lige om de havde/har en butik. Det kunne jeg umiddelbart ikke se. Fik ingen flyers med. Men glad er jeg for den. Må lige tage et billede. Den er så skøn.

bellasko meizko summerhat2 Responses to “Kræmmermarked!”

  1. Belinda siger:

    Er især vild med hatten, den er skøn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *