Kreativ er jeg dog ikke!

Lige om lidt, tar jeg lige og træner foran mit tv om lidt. Jeg har jo lige fået mig et nyt tv, så det er så nemt at finde gode træningsvideo på det. Jeg burde vægttræne meeen det starter jeg nok først på næste uge.

Min mad er bare ikke særlig kreativ, det der med at finde tid til lige at gøre det lækkert! Hmmm Jeg finder på noget andet om lidt, Der er ikke længe til jeg skal spise igen! Puhaaa. Brækker mig snart. Haha…

Det her var min aftensmad i går.
Kylling, Spiste dog ikke nogle kartofler fordi jeg blev så mæt af Græskar suppen. Pyyyhhhaaa

aftensmad

Min morgenmad. Jeg er nød til at variere noget mere med det grønt. Men skal man spise grønt hver dag, så mange gange om dagen, så går man lidt kold på det. Måske skal jeg også bare indse at det er bare noget der skal ned.

Nåh jeg må hellere i gang. I går havde jeg kriller i kroppen. Jeg var så ivrig efter at komme i træningscenter. Skørt. Måske er det min kost der allerede er begyndt at sætte sig.

morgenmad2 Responses to “Kreativ er jeg dog ikke!”

  1. […] Det her var min aftensmad i går. Kylling, Spiste dog ikke nogle kartofler fordi jeg blev så …read more […]

  2. […] Kreativ er jeg dog ikke! […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *