Laaaang daaaag!!!!

Vi har virkelig ikke lavet noget spændende herhjemme i dag. Der har selvfølgelig været noget arbejde, som jeg skriver  lidt længere nede i indlægget. Men sagen er, vi har virkelig ikke foretaget os noget. Det kan jeg godt blive en anelse trist og træt af.. Endelig er det blevet aften, så kan jeg i det mindste arbejde igen. Der er ingen tvivl om, at jeg elsker at være sammen med familien. Men når der ikke sker noget derhjemme, og det oveni købet er dårligt vejr på en helligdag, så er det liiidt kedeligt… Grrrrrrr… Jeg har været så træt, at jeg kunne sove oprejst dagen lang.

Nye bloggere

Men så har vi selvfølgelig også gode nyheder. Jeg er jo ikke ligefrem en indebrændt person, så noget positivt er der sket i dag. Vi har fået to nye bloggere. Nemlig Charli, som er en kvinde der har været i modebranchen i over 25 år også en Ung iværksætter Mike Radoor – som også er co-founder af Miinto. Jeg håber i vil byde dem hjertelige velkommen på siden. 2 helt fantastiske mennesker.

WWW.MIKERADOOR.COM

WWW.CHARLISBLOG.COM

I morgen starter en ny og spændende dag.

Jeg kan se at folk ikke rigtig har været inde og Like vores facebook side. I som er mine læsere, kunne godt lige gå ind og trykke Like. Så bliver jeg meget meget meget meget glad.

TRYK HER
SELECTEDBLOGGERS

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *