Lækker Med Babor

BaborBilledet har jeg lånt af #MetteBundgaard på instagram

Kunne det være bedre… Efter en hel weekend med arbejde, så skinner solen – som den ikke har gjort længe. Hold nu op hvor er det bare fantastisk. Jeg har en aftale med mig selv, og det er at få skrevet et par mails og afprøvet nogen af de lækre ting, jeg har fået med hjem fra messen. Så det kan være, at der lige blive taget nogle billeder ude på badeværelset. Derfor vil i også opleve meget mere omtale, af forskellige produkter det næste stykke tid. Det er umuligt for mig, at skrive den præcise effekt før efter flere måneders brug, da jeg har en del jeg gerne vil teste igennem. Det må være det man kalder et luksusproblem…

I går fik jeg en god præsentation af Babor. Babor har i over 50 år fremstillet luksuriøse og forebyggende produkter.
De har spa og welness mange steder i verden og blev grundlagt af den berømte biokemiker Dr. Michael Babor i 1956. Mange af de udvalgte aktive ingredienser er fra den naturlige verden af planter, og er fremstillet fra fair tradekilder og er økologisk dyrket. Læs meget mere om det på Northern Beauty´s side – HER

Under præsentationen prøvede vi produkterne på egen hud, og vi fik alle samme et resultat ved første forsøg. Det varfaktisk meget interessant se. Huden ændrede karakter med det samme, så den blev finere og friskere ud. Babor´s idé med produkterne er, at man skal se resultat efter første brug og det må man sige at være rigtig. Selvom indpakningen ser ud til at være oppe i den dyre ende, så snyder det lidt, da der er lidt til et hvert prisleje.

Efterfølgende blev jeg tilbudt en behandling med deres produkter. Flere som så mit ansigt efterfølgende, blev også overrasket over, hvordan min hud var blevet opstrammet. Selv jeg tænkte ved mig selv, nææææ du har givet mig et ansigtsløft. Det så næsten sådan ud!
Så alt i alt, en fantatisk oplevelse, og helt sikkert noget, jeg kunne og burde gøre noget oftere – og tanken om at opleve det i Hollywood på Babor Beauty spa JA TAK det gad jeg godt. Den tid kommer nok… Mens jeg venter på det,  har jeg fået noget med hjem, som jeg kan hygge mig med.  Selvom det ikke bliver Hollywood, som jeg derimod savner, så må vi nøjes med det i mit eget hus hjemme i Danmark. Der er også mulighed for at købe og opleve det hos klinikker. Find forhandler HER 


unnamed-40 unnamed-41 unnamed-39

Nedenstående billeder er hvor vi lige lagde en smule makeup, så jeg kunne fuldføre resten af Beauty14 med selvtiilid. Tak til Mette som arbejder hos Babor. Mette Bundgaards hjemmeside HER

babor

HOLLYWOOD

unnamed-45 unnamed-46

Produkterne har jeg modtaget fra Babor.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *