Lækkert design!

Fantastisk med forår… De seneste 14 dages tid “sommer” har næsten gjort at jeg kan smage at den er på vej… Og samtidig har vi de seneste 14 dage, brugt vores brændeovn mere end nogensinde. Lidt sjovt, men også hyggeligt. Vi fik efteråret sat en ny brændeovn op, en super lækker model med glas hele vejen rundt, så den giver det hyggelige lys og den særlige stemning, som kun en brændeovn kan gøre. Vi har næsten allerede slukket for varmen i huset, og så er det jo fantastisk med lækker brændeovnen lige til at fjerne overgangen mellem kulde og varme.

Vores gamle brændeovn virkede fint, men det er bare noget andet at få en ny og lækker ovn – den har givet vores stue og spisestue et helt nyt liv… Det er lidt specielt, for jeg tænkte ikke lige over, hvor meget det ville betyde, men her kan du se forskellen, og det har lige løftet vores stue ind i en ny tidsalder. Jeg synes den rigtige brændeovn betyder virkelig meget for indretning og jeg brugte også lang tid på jydepejsens hjemmeside for at finde den model der passede ind hos os.

Man kan jo næsten alt med pejse idag, skal de side på væggen? Stå på en sokkel? skal de kunne dreje? Jydepejsen har lige fået lavet en ny lækker hjemmeside jydepejsen.com, hvor du kan se de nyeste modeller og få noget god inspiration… For foråret er jo et godt tidspunkt at få sat ny brændeovn op, så har brændeovns montørerne de bedste betingelser for at levere en perfekt resultat.

Og lige en stor ros til ministeren i øvrigt for at vi ikke skal betale brændeovnsafgift alligvel…. Det havde da også været helt sort….

De laver de lækreste brændeovne. Tjek deres side ud!

unnamed-50jydepejsen
ny brændeovn

Pejsen er sponsoreret.One Response to “Lækkert design!”

  1. […] se min tidligere pejs i et ældre indlæg HER […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *