Lækkert LÆkkert hår!

20131218-221051.jpg

20131218-221033.jpg

Dejligt at være tilbage til mig selv. Jeg har følt mig så grim de sidste par dage. Trængte seriøst til at få ordnet min hårbund.  Jeg fik et nyt glattejern med mig og nogle produkter da jeg var hos frisøren. Mit hår er blevet så slidt og kedeligt, efter jeg har ammet den lille.
For ikke mindre end 5 minutter siden testede vi glattejernet af på min søster, som har ekstremt mange krøller, og hele dagen bare har haft det oppe i en knold, og på under 10 minutter var hendes hår blødt og glat. Undskyld mig men Ghd go home!!! Hahahaha… Ej det skal man ikke sige! Men det virker altså bedre end noget andet, jeg har prøvet og det er ikke lyv! Ønsker du dig et glattejern, eller får du et nyt i julegave, så tro mig, gå ind og byt det. Jeg har i mange år siddet på mange stole og få sat mit hår, og der er ikke noget, der har gjort det så godt som det her. Jeg prøvede det tidligere i dag inden min fødselsdags middag. Nu har jeg prøvet at glatte det, og det næste bliver selvfølgelig også at krølle det. Jeg ville egentlig bare give jer heads up, på et nyt fantastisk produkt. Navnet på glattejernet er Diva professionel styling – Rebel ultimate.  Det kommer til at gøre mine morgener meget lettere. Det kan bl.a købes hos min faste frisør kæde Id4u, Århus, Viborg, Vejle og København.
Jeg blev lidt overrasket, da jeg pakkede det ud, for det havde et engelsk stik, men jeg var måske en smule hurtig med at komme ud af døren. Jeg fandt så ud af, jeg bare skulle skrue en skrue ud, og så var der også et dansk stik. Wuuhuuu, så kan det også bruges i england. Smaaart!!!
Prisen på sådan et er 995. kr.

 

Mine nye produkter er fra US. Ved navn KMS -California som også kan købes hos Id4u og en pris vi alle kan være med på. Der er 25 procent på mærket hos min frisør hele december måned. Så bliver det ikke billigere…

Jeg starter med at teste det af fra i morgen. Men jeg er ikke i tvivl om, at det er godt. De sagde talte så godt om produktet, og de kunne sagtens se, at jeg trængte til en ordentlig omgang. Mit hår skal bare genopbygges igen!!!

skadet hår7 Responses to “Lækkert LÆkkert hår!”

 1. […] Dejligt at være tilbage til mig selv. Jeg har følt mig så grim de sidste par dage. Trængte seriøst til at få ordnet min hårbund. Jeg fik et nyt glattejern med mig og nogle produkter da jeg var hos frisøren. Mit hår er blevet så slidt og kedeligt, efter jeg har ammet den lille. For ikke mindre end 5 minutter siden testede vi glattejernet af på min søster, som har ekstremt mange krøller, og hele dagen bare har haft det oppe i en knold, og på under 10 minutter var hendes hår blødt og glat. …read more […]

 2. Line siger:

  Jeg ville nok ik glatte et porøst/sensibelt hår med 230g – max 180g!
  Så skru ned ellers er dine produkter ligegyldige om 3 mdr.
  Ja, ghd er ik noget særligt – der er mange bedre glattejern 😉
  – frisøren 🙂

 3. Hamsa yassin siger:

  Lækre gaver! Og endnu engang tillykke <3

 4. Freya siger:

  Hej 🙂
  Nu da der er gået en måned, ville jeg lige høre om du stadig er ligeså tilfreds med dit glattejern??
  (det tydligt at se på din skrive måde at du var ekstrem glad for din gave at jeg liiige ville høre om det stadig er gohomeghd haha )

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Freya

   Jaaaaa jeg er vild med det. det er hurtigt og effektivt. Jeg har altså ret meget hår og det tar min under 10 min at glatte det hele så ja Go home GHD… Sådan er det stadig. Hehe. Knus jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *