LÆS her og få Xtra 15 procenter på The Body Shop!

Også på udsalgs vare!

Her er nogle af mine yndlings produkter fra The Body Shop – Der er mange flere. Men det her er mit MUST HAVE, så kan jeg overleve, hvis i altså forstår! Og det før i!  Nu kender jeg til at ligne lort når, man er gravid samt ingen søvn i næsten et helt år efter man har født. Jeg har samlet jer en survival pakke her, som gør at man ikke ligner noget der er blevet slæbt hen af asfalten. HAHAHA…

Skulle du tænke hmmmm, det kunne være man skulle prøve noget af det, så vil jeg sige, 2 af de ting til at få en frisk og pæn hud ville være Mineral Pudderen og Concealer, så er du godt dækket ind, Det fedter ikke og det ser naturligt ud. Hvis du er lidt brun som jeg, så vælg altid en tone lysere end din nuværende hudtone eller også ram den lige i skabet. Jeg forestrækker 1 til 2 toner lysere. Det blender godt ind i ens egen hudfarver.

Så igen – her er Rabat koden JACKIE – Den skal du bruge til allersidst når du er inde i shoppen. Jeg måtte lige prøve selv for 5 min siden, så jeg var sikker på det virkede, og det før gør det!

Læs også tidligere indlæg HER

Længere nede kan du se vinderen til den GIve Away jeg skrev om for et par dage siden. Jeg ville ønske jeg kunne give jer alle en gave!

/// LINK HER

The body shop
/// LINK HER
Skærmbillede 2014-01-17 kl. 12.40.38///LINK HER
Skærmbillede 2014-01-17 kl. 12.40.17/// LINK HER 
Skærmbillede 2014-01-17 kl. 12.39.59//// LINK HER
Skærmbillede 2014-01-17 kl. 12.51.53

VINDEREN ER RIKKEIC

Og du har fået dette her fra The Body Shop! Som jeg også ejer!
Den bliver sendt af sted senest Mandag.

unnamed-35

Hvis i gerne vil skrives op til flere konkurrencer/Give Aways som jeg løbende køre eller mit firma www.selectedbloggers.dk gør, så skriv din mail her og gerne navn. Så ville jeg blive enorm glad.
Man ved aldrig om der skulle dukke noget lækkert op igen.
Min private email addresse er Jn@selectedbloggers.dk – Hvis i foretrækker at skrive der!

jackie navarro - the body shopSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *