Lalandia lalandia la la la

haha sikke en weekend. Vi har hygget os. Børnene har haft en fantastisk oplevelse. Jeg og ungerne har både været på vandrutsjebaner og i legeland og nu glæder jeg mig til at komme hjem og slappe af. Men vil faktisk ikke udelukke at komme igen. Der er ikke noget bedre end at se sine børn have det sjovt. 

Der var godt nok flere gange hvor jeg bliver bekymret for om der ville ske dem noget. Jeg er bare en hønemor hvad det angår! 

   
             2 Responses to “Lalandia lalandia la la la”

  1. Jane siger:

    Jamen se lige hvor glade de børn ser ud – jeg tror bestemt heller ikke det er sidste gang I besøger Lalandia.
    God sommer, eller hvad man nu siger i regnvejr.

  2. Raili Kling siger:

    Sa dejlige bilder , sa meget glaede pa en gang !! <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *