Lidt af det hele!

I går var det den store pakkekalender indkøbs dag. Niels rendte rundt og fandt adventsgaver. Han havde lovet mig en pakkekalender, men havde lidt svært ved at skulle købe 24 gaver til mig – så pludselig var det konverteret til en adventskalender. Men ok, det må da også være lidt svært at købe 24 gaver til en kvinde… Så hellere 4 stk., så er de som regel altid større!! Hehe.

Theodor og jeg stod for hans egne gaver, kan man vidst rolig sige. Vi var en tur i Toy R Us og Hamleys. Han rendte rundt og fyldte hans klapvogn op med gaver. Nu har han jo selvfølgelig set gaverne, men når jeg først har pakket dem ind, håber jeg alt er glemt… Han er så lille endnu, men en ting har han lært GAVER er noget han godt kan li!!!.

 Om aften var vi en tur ude at spise sammen med et par skønne venner. Det var en fantastik dejlig vin, og der var meget af den, mere kan jeg ikke sige… HAHA

Senere tog vi på Skovridderkroen i Charlottenlund, mit gamle neighbourhood. Det er en fantastisk fest, de holder derude – og det er bare godt en gang i mellem at komme ud fra de vandte 3-4 steder i KBH.  Hold op hvor var det sjovt. Det er længe siden, jeg har haft en morsom bytur….. Der er 5 stjerner skovridderen, og dobbelt op til gæsterne!!!

Det sker ikke så tit, at man tænker wwwuuuhuuu fed aften, det var det hele værd, selv om jeg er godt knust i dag… Tak til alle dem, der var omkring mig i går. I var skønne. I har sørget for nogle fantastiske tømmermænd!!!

Nåh, men jeg har en travl dag, så det bliver lidt kort. Vi skal videre til fernisering på Kokkedal slot, så jeg må hellere komme videre i teksten.

Avia Top

 

 

Og til sidst et billede af Theodor. Det er ikke så tit jeg kommer til at Poste billeder af ham men nu får i lov til at se ham.2 Responses to “Lidt af det hele!”

  1. Mia siger:

    Hejsa. Kender du en hjemmeside der forhandler Avia? Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *