Lidt om det hele og husprojekt

De dage hvor man synes det er lidt koldt og bare vil lægge sig på sofaen med en god film, cocio og popcorn med karamelovertræk. Det er lige den dag jeg har i dag. Men det er naturligvis kun ønsketænkning for jeg ville få enormt dårlig samvittighed hvis jeg gjorde det, det kan vente til de kolde vinterdage. Der tror jeg ikke jeg laver dagens gode gerning, Måske lidt træning om formiddagen 5 gange om ugen men ellers foretrækker jeg bare at sofaen og en god film. 😛

I dag startede jeg ud med at hygge i skolen med Theodor, så skulle der handles, for i morges havde jeg kun kedelig brød og ingen strøm i huset, hele området var uden strøm så jeg måtte tænde grillen for at riste brød og koge vand i gryden til min kaffe, Heldigt at den har et plus på!!! Jeg var lige ved at dø over jeg ikke ville få min kaffe. LOL (Strømmen er tilbage BTW) Så var det posthuset og en tur ned til Vedbæk hvor de reparere græsslåmaskiner da jeg forleden kom til at knække snoren. Flot! Nu er jeg næsten lige blevet færdig med at lave lasagne som skal med ned til Vuggestuen, hvor der er sommerfest. Stod til det mig så ville jeg hellere blive hjemme, der er altså ikke meget sommerfest uden sol.  Spændende dag ik? HAHA

I går var faktisk en dejlig dag, min sædvanlige træning hos energii.dk som i øvrigt var en fed time, men back to the point, Niels  var  til møde med arkitekten som er ved at tegne vores hus og vi er ved at komme et skridt nærmere vores drømmehus. Håber jeg det bliver! Jeg er lidt for perfektionistisk i forhold til udseende, så måske har jeg lidt for høje krav, men nu må vi se, men er sikker på det bliver vidunderligt hvor vi kan finde nogle løsninger som er passende! Vi købte grunden for kun  5 millioner som er enormt billigt på vores adresse og når huset er færdigt, regner jeg med en pris på i hvert fald plus 14 millioner. Vi regner med at starte ombygningen i foråret og jeg glæder mig som et lille barn. Måske bliver vi boende her i mange mange år ellers kan det være vi om 5-10 år køber et hus lige ned til vandet og det kan også være det bliver før eller senere. I dag bor vi ved vandet og har en stor strand sammen med et par andre huse. Mener faktisk vi er ude i nordkystens største private strand med Danmarks længste badebro. I kan godt høre vi bor dejligt ik og jeg fortryder ikke et sekund at vi flyttede hertil, for det er det lækreste sted, med de skønneste naboer man kunne tænke sig, lækre omgivelser og nogle af Danmarks bedste skoler. Jeg er lykkelig!
Så snart jeg har lidt flere tegninger af huset, jeg skulle lige have nogle ekstra rettelser, med gulv til loft vinduer/døre og karnap.

Nu vil jeg lige bruge tiden på at tænde ovnen og få noget tøj på så jeg kan holde ud og stå i alt slags vejr. Flyverdragt ville måske være et godt valg. LOL…

Vores sørgelig morgenmad2 Responses to “Lidt om det hele og husprojekt”

  1. raili kling siger:

    Det bliver spennende og se det hele ! <3

  2. Camilla siger:

    Spændende. Men husk det med stranden og privathed hvis i skal bygge ved vandet. http://www.kristeligt-dagblad.dk/sommerglæder/2014-07-25/alle-kan-bade-på-de-private-strande

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *