Lige kort!

Så ville jeg lige informere jer om at man kan købe den vidunderlige Bio Oil hos Dealhunter. Flere af mine veninder har brugt den og nu tester jeg den af. Jeg prøvede den for første gang i går.  Hvis ikke du kender til den, har den vundet næsten utallige mange hudplejepriser!!! Så er du lige så nysgerrig som mig, så er den på tilbud. Nu skal jeg ud og kigge på flere sko!!! YES YES YES…

Jeg er nok den værste lige pt hvad der angår at bruge penge og købe en masse mærkelig ting. Lige nu har jeg faktisk allermest lyst til at ændre mit udseende, helt vildt!!!. Det gør jeg naturligvis ikke. Men kender I ikke det. Gid jeg så anderledes ud mv.. Jeg er bare i det humør lige nu!!!!

Jeg kan selvfølgleig ikke udlukke at jeg lige pludselig finder på noget underligt. SÅ er i advaret! Ha ha

bio oil14 Responses to “Lige kort!”

 1. Birgitte siger:

  Jeg Er meget glad for olien, brugt under graviditeten og nu efter jeg har fået min søn. Bruger ellers mange steder på kroppen. Men ja, i udlandet koster det noget mindre.

  Noget helt andet, du har fået fjernet dine implanteter, må man spørge hvem der gjorde det? Eller kan du anbefalet en god plastik kirurg? Mine er et skidt styk arbejde, de blevet aldrig pæne(trods rettelser) og jeg ønsker en dag at få det lavet mindre.

  Nu er du jo så smuk, jeg kan ikke forestille mig hvad du kan finde på:-)

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Birgitte.

   Ja det er noget billigere.

   Ja jeg har fået dem fjernet men endnu ikke fået rettelser. Jeg har fået at vide jeg skal vente lidt med rettelser. Jeg har fået dem fjernet hos Privatklinikken i Holte hos Vibeke. Hun er formand for plastikkirurgi i Danmark. Tror hun er ved at være oppe i alderen. Hun laver mange rettelser og fjernelse af implantater. Du kunne kigge forbi hende. Det ser ikke voldsomt smukt ud på klinikken, men hun er sød og dygtig og jeg kender flere der har været hos hende.

   Kærligst Jackie

 2. Birgitte siger:

  Tak Jackie! Dejligt du tog dig tid til at svare:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *