Ligger stadig i sengen!!!

jackie navarro

Kl er 13 lige om lidt og jeg ligger i min seng helt bombet, den eneste jeg har besøg af er Theodors rensdyr Nico!  HAHAHA – helt alene er jeg heller ikke. Sofie Margrethe ( Min hund) ligger nok i stuen.
Lige nu prøver at finde frem til folks oplevelser lige før fødslen. Men uden held. Jeg må bare tage det som det kommer. Hvert enkelt tegn, håber jeg på fødsel også alligevel ikke. Fordi er jeg nu frisk nok? er jeg klar til at være mor i dag? Jeg har stadig ikke fået handlet alt ind endnu og mange spekulationer.
Tænk at klokken er så mange, og jeg har været oppe en enkelt gang. Måske jeg skulle overveje at spise noget frokost, underligt hvor lidt jeg spiser her i slutningen. Det er nok fyldt godt op i maven, så der bliver på mavesækken.

Jeg savner min krop og mit liv hvor jeg kan bevæge mig , tage mine stilletter på uden at få ondt i hofterne og ondt i fødderne. Ta mine shorts eller almindelig kjoler på. Jeg ligner for det meste en som er lidt ligeglad med mig selv. Måske ikke lige helt. Men jeg gider at gøre meget lidt ud af mig selv end jeg plejer, men det er nok også mest fordi jeg ikke kan være i noget tøj. HAHAHA

Må jeg ikke bare gå rundt nøgen?! Det har jeg altså tænkt meget her i slutningen af graviditeten. Skulle jeg have det allerbedst, så skulle jeg ikke have noget tøj på, heller ikke trusser som strammer. HAHAHA
Kender i det? eller er jeg bare helt sendt væk? Det er vel meget naturligt.
Det er ikke fordi jeg gør det. Der er hele tiden nogen som kommer rendende og det ville nok være ret upassende at blive set af naboerne.

HAHAHA eeej eeej jeg stopper den her. Nu bliver det lidt for mærkeligt!11 Responses to “Ligger stadig i sengen!!!”

 1. S siger:

  Haha 🙂 Synes det er så sjovt at følge dig, fordi du er så ærlig – og sjov! Din blog er lidt ligesom at læse en hemmelig dagbog – komisk, og lige ud af posen 😀
  Mvh S

  • Jackie Navarro siger:

   Haha tak! Den er vel også hemmelig på en eller anden måde. Jeg skriver nok meget privat også alligevel ikke. Synes faktisk det er meget hvad vi alle sammen skal igennem eller har prøvet før. Glad for du kan lide den. Ligger halvt i fødsel lige nu. Av av

 2. Pernille Frandsen siger:

  Sender dig tusind tanker NØJ jeg husker det. Men smid tøjet og dans lidt rundt hvem ved måske er det det der sætter gang i det hele. Held og lykke fra mig til dig

 3. Mie siger:

  Søde Jackie, du skal ud og slå græs eller noget::))

  Nu håber jeg du har født, når jeg kommer hjem fra ferie.. Lov mig det;)

  Pøj pøj og knus Mie

  • Jackie Navarro siger:

   Jeg var lige ved det. Men endte med at spille bold og danse på terrassen. HAHA

   Knus Jackie

 4. Prinsesse fehår siger:

  Hejsa 🙂 bare lige en tanke herfra. Mon ikke I snart bliver en mere. Håber du kan holde varmen ud og modet oppe 🙂
  En masse vestøv herfra

  Fehår

 5. Caroline siger:

  GUD hvor kunne det være rart bare at rende rundt og se ud som det passede en, men desværre er det heller ikke fordi det passer mig at ligne en mongol med morgenhår og nattøj på når jeg afleverer William, haha, men lige for tiden har jeg det som dig og jeg er kun i uge 26 så jeg frygter faktisk lidt for sommeren. Puha.

 6. Mariane siger:

  Håber snart du føder.
  Du har været igang længe nu.
  God vind til dig og din lille familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *