Loooove

-37-35(Billedet taget fra Sommerhuset)

-36(sommerhus grunden – Der er ved at blive fældet sindssyg mange træer)

-38LOOOVE

Jeg laver ikke andet end at give en masse kærlighed og få en masse kærlighed. Helt ærligt, så er børn bare formålet ved livet! Det er bare det lækreste.  Jeg løber rundt som en tosse i hverdagene, så jeg har bare ikke særlig meget tid til at blogge, og så er jeg også meget alene, så min mand er der slet ikke til at tage billeder af mig. HAHA… Det er min fotograf somme tider.
Jeg har lige fået den lækreste vinter neglelak fra min veninde Maria. Chanel 601 Mysterious
Den er næsten sort og så alligevel ikke. Ret skøn! Den overvejer jeg stærkt at ligge på, meeen jeg kan ikke finde min negleklipper og jeg har så forbandet lange negle, at det ikke er til at holde ud. Det eneste jeg kan finde er min neglefil, men så kan jeg sidde der og sniffe mine egne negle. Det er bare ikke lækkert! Det er nok et luksus problem, vil nogen mene. Jeg kan være så doven at jeg hele tiden udsætter det, og så står jeg med et helt andet problem, når jeg gerne vil klippe dem!!! Flooot! HVOR ER MIN NEGLEKLIPPER???

chanel 601(Billedet snyder lidt. Den er mørkere end på billedet)

Nåh, jeg sidder og falder helt i staver. Ser serien Homeland. Den er altså ret fangende. Så den kan anbefales. Tror min mand er lidt irriteret over jeg sidder her og skriver blog indlæg, nu hvor jeg kan sidde i hans arme og hygge. Det ville også være dejligt. Men lige nu og her, er det det eneste tidspunkt vi ikke har unger, der skal have opmærksomhed.

By the way, så går det rigtig fint med mine strækmærker, de bliver mindre og mindre tydelige. Jeg er ikke så god til at gøre det hver dag eller huske det hver dag. Nogen gange går det lidt for stærkt med at komme i seng. Men det virker stadig. Jeg har heller ikke haft tid til at komme til behandling, men lige nu virker det ikke til det er nødvendigt, cremen og beauty mouse klare sig godt på min hud! Jeg er også i gang med et andet forsøg, som jeg skriver om meget snart. Jeg kan sige så meget, at der noget mange piger/kvinder i min alder har fortrudt de gjorde, da vi var yngre, som jeg prøver ihærdigt at fikse! Jeg elsker sådan set at prøve ting, som er rettelser, men kun for det meste på den mest naturlige måde. Jeg har dog en ting, som ikke er helt natuligt, det er mine struktur i ansigtet, men det er minimalt, jeg har tidligere skrevet om det, jeg har ingen kæbe så den har jeg rettet samtidig med jeg har fået lidt mere kindben så det passer med kæben. Det forsvinder igen efter 2 år. Har dog ikke rørt ved dem i over 1 år.

Håber i alle har en dejlig aften

fjernelse af strækmærker

fjernelse af strækmærker

fjernelse af strækmærker6 Responses to “Loooove”

 1. ck siger:

  GOdt at høre det lykkes dig mht strækmærkerne :-)…. Nå men ….jeg har så født – og som jeg sagde ville det helt sikkert blive en katastrofefødsel som altid….og det blev det oz 😀 – Igangsættelse der ikke virkede, måtte så ha vedrop….. og veerne væltede så hurtigt ned over mig jeg troede jeg skulle dø….men ikke nok med det – så var hun sgu da oz lige stjernekigger og vi / jeg kunne ikke få hende ud – så vi måtte oz lige igennem en tur med kop på hende….men ud kom hun og er så lækker lækker 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Tillykke CK. I det mindste kom hun ud! HAha.. Av for pokker. det lyder bare ikke særlig rart. Håber du er ovenpå igen! Skal du have flere foreløbig. HAHA.
   Tusind gange tillykke med hende. Det er jo dejligt! Glad for at høre at det lykkes trods smerten.
   Hvor gammel er hun nu? Går det godt derhjemme med hende?

   Knus og TILLYKKE

   • ck siger:

    Ja det går godt… hun er jo for lækker:)…. men det er da hårdt. Arbejde med 5 unger. But i looooove u know …. næh… manden siger stop…..:) Tror han mener det seriøst denne gang…. nu må vi se….

    • Jackie Navarro siger:

     Hahaha du er så vild Ck. Seriøst flere børn? Du er jo fantatisk. Jamen hvorfor ikke, du kan jo bare det der! Godt gået! Jeg er så imponeret!
     Hvordan pokker finder man tid til alle de børn!? Hehe
     Knus

 2. Rain siger:

  Hej jeg har set dine billeder for nyligt og tillykke med hensyn til strækmærker fjerning.:) jeg har også strækmærker og vil så gerne få dem væk men jeg tør ikke prøve noget, da jeg engang skulle få lavet fedtsugning og det endte med at de udlagde mine lår.:( derfor siden stoler jeg ikke på noget som helst…så jeg håber virkelig hvis du ville anbefale mig og om du gider skrive hvor langtid det tog dig om at få strækmærkerne væk.:) mvh rain

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *