LoOOVE PRRIiintt

bloch og lønborg

Bloch og Lønborg

Print print og atter print. Nogen kan lide det og andre elsker det. Men du må indse det, you just have to love it!!! Moden skifter hele tiden, men vi har altså ramt en Print periode – Og det kører lige så længe jeg kan se frem i fremtiden. I starten har jeg været lidt skræmt af det, fordi jeg var lidt i tvivl om, hvad folk tænker, når jeg kommer gående med alt det festlige print. Men nu synes jeg squ, det er på den fede måde. Jeg har altså besluttet mig for at få print ind i min garderobe!!!
Og for at spare de mange hundrede kroner, så er bloch og Lønborg blevet en af mine tiders største favoritter. HAHA… som jeg nu kan sige det! Så here you go gorgeous print!!!!

Er du til mere end bare print og gode priser, så gå ind og besøg dem på facebook

Seriøst du bliver ikke skuffet. Jeg er på min 3. handel

http://www.facebook.com/pages/Bloch-og-L%C3%B8nborg/273615059407788?fref=ts

Der kommer hele tiden noget nyt!

Bloch og Lønborg

bloch og lønborg bloch og lønborg

-bloch og lønborg

 

 

 8 Responses to “LoOOVE PRRIiintt”

 1. J siger:

  WAUW Jackie. Prøv lige se din krop. Det andet sidste billede, hvor du ligner en supermodel, men smækre, lækre slanke ben, det fedeste outfit og den smukkeste mave. Hahahahha. Lyder helt forelsket. Men som jeg har sagt før, så er du sååå flot med mavsen 😀

  • Jackie Navarro siger:

   HAHAHAHA J…. Det var da fantastisk at vide. Sikke en dejlig besked at få her til morgen på kontoret. Den er jeg glad for. Haha Supermodel. Taaak Søde skønne du!!!! Håber du får en dejlig dag og nyder de grader der nu skulle stige her i dag. Krydser fingre… bare lidt varme… MMmmm.. Hehe…

   Knus Jackie

 2. Michala siger:

  Hvor er du altså bare helt igennem mamalicious lækker!! 🙂
  derudover elsker jeg dit nye tøj.

 3. Monica siger:

  Hej Jackie
  Jeg elsker simpelthen dit tøj. Du ser hammer godt ud:-) hvor har du købt den sorte t-shirt?

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Monica. Det er jeg glad for du synes 🙂 Altid rart. 🙂 Den er fra Zara men jeg ved ikke om den kan købes længere. Jeg har den også i hvid. Håber du finder den. Jeg købte den for 1 måneds tid siden.

   Knus og dejlig weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *