Loppefund

Elsker loppemarkedet på charlottelund travbane… Da vi boede der for 2 år siden, tog vi tit derhen. Det har desværre ikke været så ofte her på det sidste, men i dag stod min gode veninde Julie der, med alt hendes tøj – så var der jo en ekstra god grund til at kigge forbi. Der var mange ting, jeg godt kunne rage til mig, men altså er det nødvendigt? Meeen jeg klarede mig rigtig godt, og så var det min veninde, jeg købte det af – det kunne ikke det være bedre.

Er der noget jeg mangler, så er det ballerina sko/flade sko. Min garderobe er fyldt med høje stiletter, men næsten ingen flade… Jeg fik fat i et par Prada, Dior, Gucci sko og et par søde snickers, to par jeans, stella mccartney top, aubade tørklæde, 2 Ralph Lauren kashmir trøjer, douglas orange top, en taske og en maxi kjole.  Og jeg kom af med ca
1.000 kr.
Taaaak Julie.
Næste gang hun skal sælge ud, hvilket nok er en af de kommende uger tager jeg nok med og sælger lidt ud af mit eget. Det virker nemmere end at sælge det over nettet også ved køberen også præcis, hvad hun står med.

loppemarked

loppemarked2 Responses to “Loppefund”

  1. Julie Bruhns siger:

    Hvor er det godt du er glad for tingene skatte… super-mommy i super flats 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *