Min afsløring!!!!

Det har været så hårdt for mig at holde det hemmeligt og skjule min graviditet og især mine følelser.
Det har været noget af en oplevelse denne graviditet. For nogle uger siden faldt jeg ned på køkken gulvet i smerter. Dagen før tv optagelse til forside fruer. Jeg havde smerter som om jeg var gang med fødslen. Smerterne blev mindre og jeg kunne lægge mig i sofaen. Da jeg lagde mig væltede det ud med vand og blod. Jeg blev så ked af det og måtte skynde mig på hospitalet. De tog i mod mig men alle læger var desværre optaget på fødegangen. Så jeg måtte vente flere timer og sidde og bløde ude på wc’et. Jeg var sikker på at det var enden på min graviditet og min glæde over nr 3 var forsvundet. Nåede at tænke en masse ting inden jeg skulle scannes. Besluttede mig for at der skulle gå flere år, før jeg gad det igen. Kom endelig ind til scanning og det så ud til babyen havde det fint men desværre kunne de ikke sikre mig, at jeg var i gang med abortere. Så jeg måtte gå hjem og vente på at se om min baby havde fået sin dødsdom eller jeg skulle være mor til endnu en dejlig unge. Det var meget forvirrende for mig. De nævnte at de under scanning at de desværre virkelig dårlig scannings apparater på Herlev gynækologisk afd.
Jeg ventede 1 uge før jeg skulle scannes igen og havde smerter af og til. En jordmoder skulle nu se babyen. Hun sagde at hun troede det var en tvilling, som jeg havde mistet men, var stadig ikke sikker. Hun fik en læge til at kigge på billederne, som havde samme holdning. Endnu en dårlig nyhed på vej…. Barnet havde de rigtige mål og en lille nakkefold, som baby skal have, men min doubletest havde desværre rigtige dårlig tal. 1-311 som ikke er så positiv i min aldersgruppe. De havde så muligheden for at sende min blodprøve til en DNA testing i USA istedet for at give mig en fostervandsprøve, som kan være skadelig og man kan abortere. Jeg Ventede hele 2 uger. Det begyndte at gå bedre og min test kom på en mail. Min lille baby havde det godt mine tal var over 1-10.000 og jeg skulle have en PIGE!!!!! Jaaaaaaaa!!! Baby har det godt og et plus, en pige huset. Perfekt!!!
Alt har været fint og jeg har en ret stor mave efterhånden. Jeg har stadig ingen anelse om jeg har haft en tvilling. Så det er lidt en underlig følelse. Er lidt mere nervøs end jeg har været i andre graviditer. Det skal nok gå. Der er andre kvinder som har haft dårligere oplevelser end jeg. Men nu er jeg selvfølglig ikke andre.

Nu ved i det. Jeg er sat til den 9 maj! Det er jo næææsten lige om lidt.

Jeg har i alle mine graviditer gået hos scanningsjordmoderen, som har skiftet navn til cyclusklinik.dk
De har altid taget godt imod mig og har fået mig til at føle mig tryg. Jeg er vild med Jordmoderen Marianne.

IMG_0015.JPG

IMG_0016.JPG

IMG_0017.JPG23 Responses to “Min afsløring!!!!”

 1. Janni Hansen siger:

  Tillykke Jackie 🙂 Håber du får en god graviditet resten af tiden, og dejligt med en pige 🙂

 2. Rikke siger:

  Kære Jackie, tilllykke med din graviditet, hvor dejligt.

  Jeg så dig på Tv i går, og jeg må sige, at du fremstod som en utrolig sød person-:)

  Jeg har dog lige et spørgsmål. Du skriver at din blodprøve blev sendt til USA for DNA testning i stedet for en fostervandsprøve? Hvilket hospital gjorde dette, for det har jeg da aldrig hørt om, men det lyder jo bare så godt.

  Alle jeg kender som havde dårlige tal ifm doubletesten har fået en fostervandsprøve, og da ikke tilbudt andet ??

  Skriver da jeg selv er gravid, så derfor vil jeg gerne lige høre?

  Sætter pris på dit svar.

  Venlige Hilsner

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Rikke. Tak for det. Godt du ikke synes jeg fremstod som en tosse. Haha

   Lige pt køre Herlev hospital i samarbejde med en amerikansk virksomhed en forsknings test, hvor der er mulighed for at gøre dette frem for fostervandsprøve. Man har fx kunne gøre det hos cyclus klinik i lang tid men jeg mener det koster 5000 kr. Men som du ved, så er vi lidt bagud med ting i dk.

   Knus

  • Jackie Navarro siger:

   Hov knus.hahahahahaha

 3. Rikke siger:

  Kære Jackie,

  1000 tak for dit svar, hvor er det altså bare så sødt af dig at du lige gad give dig tid til at svare mig. Og ja, helt korrekt, vi tror vi er så skide langt fremme i DK med alverdens ting, men det er vi bare ikke. Men 1000 tak for din info, dette indlæg har lige pludselig betydet meget for mig – så ved du det – Men tænk, jeg anede ikke at denne mulighed fandtes, det er simpelthen ikke okay at man ikke bliver mere informeret.

  Men en tosse, nej, nej, det synes jeg bestemt ikke du var, faktisk bemærkede jeg bla. at du var den eneste som ikke kommenterede dit udseende så meget og var utilfreds med alle mulige dumme ting, for I er jo skønne alle 3, så ros for det til dig. Det andet bliver i følge mig liiiidt for meget af det gode-:)

  1000 tak Jackie

 4. DM siger:

  Stort tillykke med baby nummer 3 🙂

  Jeg fik selv lavet en moderkagebiopsi da jeg ventede min datter pga dårlige tal ved NF og fordi at jeg i uge 11 pludselig var begyndt at bløde rigtig meget- det var virkelig en træls oplevelse. Så fedt for dig at du havde andre muligheder 🙂 Hos mig fandt de aldrig ud af hvor blødningen stammede men det satte da en stor dæmper på at være gravid, og man gik ofte og var super nervøs!

  Og i helt anden ting – jeg synes du gjorde det rigtig godt i forsidefruer! Forhåbenligt får vi lov at se mere til jer! Jeg griner stadigvæk når jeg tænker på en af de ting som
  Niels sagde “nu mp vi lige se hvad de dværge vil være med til…” Ha ha ha 😀

 5. Karina A siger:

  Da jeg så din afsløring igår skreg jeg op – skaaaaat Jackie er gravid

 6. Karina A siger:

  Ej så slettede den resten af min kommentar – øv !
  Ville bare i grove træk sige stort tillykke og hvor er det fantastisk med endnu en pige i huset. Håber du får lov at nyde resten af din graviditet.
  Kender desværre alt for godt det med blødninger og frygt.
  Men jeg sidder med en lille prinsesse i armene på 5
  Mdr. Og så er det lige som om man glemmer hvor rædsom end egen graviditet har været.
  Håber tiden flyver af sted og du samtidig når at nyde det <3

 7. Cecilie siger:

  Tillykke med graviditeten, og dejligt med en pige til flokken!!
  Min veninde har prøvet det samme som dig – altså at miste en tvilling. Hele graviditeten blødte hun lidt i ny og næ, men det var ganske normalt, fordi blødningen fra tvillingen kommer lidt i ture..

  Endnu engang tillykke!

  Knus

 8. I.K siger:

  Stort TILLYKKE Jackie 🙂

 9. Natasja siger:

  Hvor er du dog et stort menneske at dele alt det her med os. Jeg er en fast, loyal læser af din blog hver evig eneste dag, men dog første gang, jeg kommenterer. Ville såmænd bare sige thumbs up. Du er super inspirerende 🙂

 10. ck siger:

  Åh ja – de piger har det med at lave ballade allered inden de kommer ud – kender det – 3 af mine 5 er piger – Det er dejligt for jer der nu kommer en pige – tillykke med det…. Håber selv på en 6´er – men har alderen meget mod mig nu – og 5 er jo også helt vidunderligt 🙂

 11. Maria siger:

  Pas nu på dig selv og lad være at stresse for meget

 12. Jane siger:

  Tillykke!!! Godt baby har det godt. Vi bruger også selv samme klinik nu her hvor jeg er gravid igen. Syret med tvilling var præcis det samme her efter aborten. Men heldigvis ikke mere blod. Jeg kan godt bruge noget fedt tøj inspiration nu du er gravid, du plejer at være så smart. Please inspire.
  Og så er det så dejligt du svarer dine læser af og til.

 13. Raili Kling siger:

  TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE , min kaere Jackie !!! <3 Haber at det gar godt med resten av graviditeten !! Sa bliver jag 3 mal oldemor 😀 ELSKER DIG ! <3 Kram

 14. Christina siger:

  SSSSTTTTOOOOORRRTTTT Tillykke søde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *