Min blog og mine tanker…

 

 

 

Der er nu gået ca. 3 måneder, siden jeg startede min blog op. Bloggen er allerede blevet et godt synonym med mit arbejde, og jeg er simpelthen så taknemmelig for alle de positive tilbagemeldinger jeg har fået. Da jeg i dag så, jeg havde været i gang i næsten 3 måneder, kom jeg lidt i et ”tænkemode” og det er derfor, jeg skriver dette indlæg – bloggen har været et godt sted for mig, hvor jeg har kunnet dele min inspiration, ønsker og ikke mindst mine tanker.

Alt dette satte lidt en ny tankerække i gang. For bloggen har nemlig også været et sted, hvor jeg kunne komme ud med det, jeg går om tumler med.
Derfor begyndte jeg at tænke tilbage på den tid, hvor jeg startede som model. Jeg var meget ung, og jeg har altid været en meget vild pige, og lidt ligeglad med hvad folk mente om mig. Jeg festede løs, og var forvirret og ung. Jeg ville prøve det hele på den halve tid, nok lidt ligesom mange andre teenagere.

Og hvorfor egentlig det…
Jeg har gjort lige, hvad der passede mig, siden jeg var helt lille, og jeg har altid fået min vilje – men nok fordi, jeg var en lidt strid pige overfor mine forældre. Jeg tror, det var fordi, jeg er opvokset meget frit uden alt for mange regler, og da jeg så blev ældre, valgte jeg at bryde de regler, som blev lagt for mig… Dette har såret nogle mennesker på min vej, i hvert fald min far. Jeg elsker dig, og du er den bedste far og morfar. Jeg kunne ikke ønske mig en mere kærlig far, og du har altid gjort alt for mig. Det skal lige siges, at de ting, jeg skriver om her, er sket for mange år siden..

Jeg tror mange af os fortryder vores opførsel overfor vores forældre, når vi bliver mere modne. Det er typisk at børn/teenagere foretrækker at være sure på deres forældre frem for at lytte til dem. De vil kun det bedste for en, men det er nok lidt svært at se på det tidspunkt. Man skal nogle gange prøve det på egen krop, før man virkelig forstår det – men hvor kunne det være nemt!!! Dog er både gode og dårlige oplevelser med til at skabe ens person, og hvis jeg ikke havde været sådan, så havde jeg nok ikke været det menneske, som jeg er nu.

Jeg har udstillet mig åndssvagt til tider. Ikke at jeg fortryder det, jo måske i nogen tilfælde, men mest fordi det også har sat begrænsninger for mig og min udvikling. Det har været svært at se, hvem jeg i virkeligheden er og hvad jeg i virkeligheden står for… Men man lære jo af sin fejl, og jeg har virkelig lavet mange fejl igennem min tid – så nu har jeg forhåbentlig lært en masse… På et tidspunkt i mit liv havde jeg det ikke så godt, og jeg kæmpede meget med mig selv. Jeg var virkelig hængt ud i pressen, og for hver dag der gik, jo slemmere blev det. Jeg husker morgener, hvor jeg var på forsiden af diverse sladderblade og aviser konstant. Lad os bare sige det sådan her, heldigt var det ikke. Når jeg tænker tilbage tænker jeg – OMG din skingrende skøre tøs.. Men igen med et lille smil på læben, for lidt sjovt har det jo været. Fortrudt eller ej – lad det nu bare ligge der. Jeg elsker mit liv, og jeg mangler ingenting – her får jeg masser af kærlighed..

Jeg føler, at jeg har en meget blandet tanke omkring den tid. Men nu vil jeg gerne have chancen for virkelig, at vise hvem jeg er, og jeg dur til andet end at være en ”dum tøs”. I ved nok hvad jeg mener, jeg behøves ikke remse mine tidligere øgenavne op. Meget vand er løbet gennem åen siden da, og jeg har fået helt anderledes styr på mit liv, jeg kan mange steder se at min profil er blevet ændret – men det har også været et hårdt slid… Jeg er trods alt en hyggelige pige med rigtig meget kærlighed at give af, og det er nok lidt svært at få folk til at se, da man som offentlig person ofte har et stempel på ryggen der er svært at komme af med…

Jeg synes, min blog giver mig et fristed og forhåbentlig giver et godt billede af min person. Jeg er blevet meget glad for at have et sted, hvor jeg selv kan sætte dagsordenen – det giver mig en frihed, jeg lidt har savnet.

Tusind tak til alle jer der læser min blog, tak for jeres kommentarer og støttende ord – det betyder mere for mig, end i aner.17 Responses to “Min blog og mine tanker…”

 1. Kamilla siger:

  Jeg havde altid kun læst om dig i sladderbladene og der fik man et forkert indtryk om dig.
  Men så begyndte jeg at læse din blog, og så får jeg bare et super godt indtryk med at du er helt nede på jorden, du går meget op i at være en god mor, og du virker bare så sød!.
  Man skal aldrig stole på sladderbladene, da de ofte lige skruer lidt ekstra på.
  Din blog er ihvertfald den jeg fortrækker frem for de andre der også er i medieverden, da du altid svare sødt tilbage på de kommentarer du får, og du virker altid så glad og ikke spor snobbet, som mange andre kendte der har blog gør, ikke noget ondt ord om dem, men din blog fortrækker jeg klart frem for andres, da du ikke virker som om du syntes at du er meget bedre end andre. 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Kamilla

   ÅÅÅh det var sørme pænt skrevet af dig.. 🙂 JAAA.. Der ramte du mig dybt. Tak tak tak tak og atter tak! Hvor er det dog sødt af dig. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige eller gøre. EEEj. HAHA… TAK
   Sladderbladene kan jo godt lide at give den et ekstra pift. Ellers er det ikke interessant for læserne. Det er derfor de fleste køber det fordi der tit står noget dårligt om andre. Men der står selvfølgelig også gode ting.. Det er bare det man selv tit sætter fokus på når man læser den slags. Man skal jo lige sladre til veninderne, det gør de fleste!
   Jeg er glad for du synes om mig og min blog. For uden dig/jer ville jeg nok føle det var lidt tomt.. 🙂
   Tak Kamilla. Jeg er rigtig glad for du skriver til mig 🙂
   Håber du får en vidunderlig dag!
   Mange knus og kram

 2. Karina siger:

  Tusind tak for din ærlighed ! 🙂 Jeg sætter virkelig stor pris på din blog og jeg synes at dine indlæg er fantastiske . Det er os som læsere der skal takke for at vi må følge dig 🙂 Fortsat god dag 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Karina
   Jeg vil forsøge at være så ærlig, som jeg nu kan, og det betyder virkelig meget at jeg har jer som læsere.. Jeg bliver glad hver eneste gang jeg får en kommentar. Det er så skønt… Tak for din støtte. 🙂
   Rigtig dejlig dag. Nu er det snart weekend.. juhuuu. HAHA..

   Knus fra mig 🙂

 3. Josefine siger:

  Endnu engang bliver jeg nødt til at tage hatten af for din åbenhed og ærlighed. Det du siger med at have såret sin far, da man var teenager.. Velkommen i klubben siger jeg bare.. :-/ Men som du siger, så bliver man klogere med alderen, og alle de “fejl” man laver, dem lærer man af.
  Det er rart at vide, at selvom du er enormt smuk og succesfuld, så har livet heller ikke altid været en dans på roser for dig.

  Jeg vil godt indrømme, at jeg altid har haft respekt for dig, for det kræver sin kvinde at kunne tjene penge/leve som model ! Jeg tror dét, at du har mødt Niels og i har fået jeres vidunderlige lille søn det er det bedste der kunne ske for dig 🙂 Og jeg ønsker dig held og lykke – samt glæder mig til fremtidige blogindlæg fra dig.

  <3 Josefine

  Kommentar

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Josefine..

   Tusind tak også for din ærlighed. Det er det man som regel kommer længst med. TAAAAK.
   Ja puha. Sikke en strid en man kan være. Det er utroligt at det har kunne lade sig gøre.. Men nok om det. Vi er nok på samme båd. Min far og jeg har et rigtig dejligt forhold nu og vi er meget meget glade for hinanden. Det er godt at have ham tilbage selvom det er ved at være mange år siden.

   Der har været mange oppe og nedture i Karrieren men jeg har formodet at holde mig ret godt kørende…. HAHA hvis man kan sige det sådan… Men der er man ikke anderledes end mange andre.
   Jeg håber da også at du har fået styr på farmand og i har det lige så dejligt som min far og jeg har det..
   Du har helt ret i at Niels og Theodor er det bedste der er sket for mig.. Vi er simpelthen så glade.

   Tak for de skønne ord. Jeg er så stolt og lykkelig over at du/I har lyst til at skrive til mig og gøre min dag meget meget bedre. TAK Josefine

   Håber du får en suveræn dag. Det er jo så dejligt varmt udenfor…… HAHAHA… I WISH!!!!

 4. Lene siger:

  Hej Jackie
  For os som har kendt dig fra da du var lille, vidste vi godt hvem der gemte sig under alt det sladder bladene skrev, en til tider irriterende lille pige, men stadig en sød, sjov og kærlige pige. Og men den her blog kan vi bare se at hun nu er blevet en fornuftig og voksen pige! Og uanset hvad så elsker vi dig 🙂
  Det man ikke dør bliver man jo forhåbentlig kun klogere af 🙂
  Knus Lene
  PS keep doing what you are doing!

  • Jackie Navarro siger:

   Hej skønne Lene.

   JAAA i gjorde! Det har i altid gjort.. Skøre lille pige som mig! Hvor er du sød. TAAAAK TAAAAK. IIIH er simpelthen så skønne
   Ja tænk at jeg er blevet fornuftig.. hehe.. Ej jeg driller.. Tak skønne.. Jeg elsker også dig selvom du er så langt væk.. Hils familien derover 🙂 Jeg håber i har det godt alle sammen. 🙂

   Stort knus til dig

 5. Natasa siger:

  Da min kæreste for noget tid siden, så jeg var inde på din blog, kom han med kommentaren hvorfor gider du dog læse hvad sådan en useriøs, opreklameret tøs har at sige. Og da blev jeg sur, for jeg synes netop DIN blog er en af de bedste, du bruger virkelig tid på at skrive et godt indlæg, og de virkelig værd at læse. Du giver inspiration og samtidig giver du os et lille indblik i din hverdag og tanker. Det er bare SÅ godt!
  Men jeg forstår godt hvorfor han tænkte sådan. Jeg havde også, som mange andre, et andet og forkert billede af dig (pga. pressen). Så jeg synes det fantastisk at se, at du ligeså menneskelig og sød og almindelig som alle os andre. Og så kan man kun skamme sig over, at man dømmer folk på sådan nogen l*rt som pressen. Ønsker dig kun det bedste og bliv endelig ved med det fantastiske arbejde!
  Knus her fra. 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Natasa

   Jeg kan sagtens se hvad han mener når man ikke har en anelse om hvad det egentlig er jeg skriver om hvem jer er…. Du behøves ikke at være sur på ham. HAHA…
   Det glæder mig at du kan lide det. Jeg fortæller jo bare om hvordan mit liv er, og hvad jeg egentlig foretager mig. Man kan vel godt kalde det for en dagbog.. 🙂 Det er meget naturligt at dømme andre folk for hvad man læser. Det er selvfølgelig ærgerligt at det skal være sådan. Men man må lære at acceptere det og se bort fra det eller også bare grine af det for den sags skyld. Jeg er i hvert fald kommet videre… Tusind tak fordi du støtter mig her på bloggen og at du kommer med dejlige komplimenter. Jeg kunne i det hele taget bare takke dig fra nu af og til imorgen.. Det er virkelig sødt af dig.
   Hils din kæreste. HAHAHA..

   TAK TAK TAK TAK TAK TAK

   Mange knus og krammer fra mig også
   Ha en skøn skøn dag

 6. Gitte Christensen siger:

  Søde Jackie !
  Det var dog befriende, hudløst ærligt og ikke mindst positivt overraskende at læse din blog i dag. Det er ikke mange bloggere der udtrykker sig så hudløst ærligt – men det klæder dig – det klæder din generation og det er det eneste rigtige at gøre. Da jeg mødte dig havde jeg også nogle “fordomme” i lommen – men de var givet af pressen, af andres meninger etc. Jeg havde kun været sammen med dig i 5 min. da alle de fordomme blev lagt væk. Jeg mødte en varm og skøn pige – en pige der havde gjort en masse erfaringer – men også betalt prisen for dem. Jeg ser en smuk og klog pige – en vidunderlig mor, en hjælpsom og passioneret kvinde – og nu også en hudløs ærlig blogger.
  Det var en flot udmelding – men du har nu ikke noget at skamme dig over med din fortid. Tro mig – vi har ALLE gjort linedans og balanceret på unåde og dumme handlinger, men det er erfaringerne vi bliver klogere af.
  Du skal være stolt af dig selv min ven – og gå rank med ryggen ud af den vej du har fundet. Du er stadig meget ung – omend mere erfaren, men tro mig der er sikkert mere der skal afprøves – FORHÅBENTLIG!!!
  De kærligste tanker og et kæmpe knus
  Gitte

  • Jackie Navarro siger:

   EEEEEJJJ Skønne GitteMor….
   Hvor er det dejligt at høre. Du gør mig så pave stolt.. WWWEEEEEEEEEEE.. Jeg hopper og sprænger af glæde.. Tror jeg må ud og danse mig en regndans eller noget..
   Taaaak dejligeste kvinde.. Jeg har nemlig stadig en masse ting der skal afprøves.

   Knus og kram sødeste. Jeg ringer til dig så snart jeg har alle datoer og tid næste uge..
   Savner dig også.
   Og TAK for alle de skønne, dejlige vidunderlige, fremragende ord og meninger. Jeg kunne blive ved. Sikke en dejlig dag jeg får mig…

   Dejlig dag til dig også. kys kys

 7. Kamilla Mortensen siger:

  Kære Jackie
  Jeg er også nødt til at dele min ærlige mening. Jeg synes du er fantastisk at følge. Er blevet utrolig positivt overrasket over at følge din blog. Du har så meget at dele med os med indhold og relevans. Du virker bare som en rigtig følsom, menneskelig, oprigtig og ærlig person som hverken virker dullet, selvoptaget eller undskyld udtrykket medieliderlig. Du virker virkelig som en sød pige, mor og hustru som trods dine relative unge alder (jeg er selv 27) virker utrolig moden og fattet, med en masse gåpåmod – men som de indlæg forleden viste er du også et mennesker ligesom mig og kan blive nervøs og usikker på dig selv! Og det deler du med os – så fedt det elsker jeg dig sku for. Dejligt at virke at alle kan føle sig usikker i sådanne situationer og alligevel bare køre på og klare den. Du ligger ikke fingrene imellem og står inde for det du hår og har gjort – det skaber i mine øjne respekt og medfølelse. Du er sej og jeg er så vild med at følge din blog og vil forsvare dig til hver en tid. Skidt med fortiden, selv fejl skaber erfaringer, selvom de kan være dyre lærepenge. Gudskelov er mennesket (de fleste) i stand til at tage alle overvejelse op og vurdere indtryk af folk igen! Lad dig ikke slå ud hvis nogle skulle ’svine’ dig af nogen grund, men hver stolt over at være den person du er 🙂

  I øvrigt er du bare så super smuk nu, din krop er så feminin, harmonisk og petit 🙂 i øvrigt er jeg helt bild med Theo han er bare så kær.
  Keep up the good work og lad os endelig følge dit liv og dine tanker. Knus en fast læser og fan 🙂 knus mille

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Mille

   Tak, hvor er du vidundelig. Jeg har virkelig fået god respons på min blog og det betyder så meget for mig. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men indeni føles det bare så fantastisk. Tak fordi du støtter så meget op omkring mig. Jeg mener det!!! 🙂
   Du kan tro jeg er glad for den jeg er ,og har selvfølgelig altid været det ,men ind imellem har man da dummet sig. HAHA… En del gange, kan man vidst rolig sige!. Men jeg var jo ikke andet end 16 år da jeg første gang kom i billedebladet. og nu er jeg 25 år.. Det er helt skørt hvor meget man har oplevet og hvor meget man har udviklet sig siden den gang.. Men jeg har altid været den jeg er nu, til tider, uden at tænke mig om eller bare lidt mere vild.. Du ved hvad jeg mener! 🙂 Jeg er en almindelig pige som alle andre og tro mig jer kan være super nervøs og bange… Jeg kan lige fortælle dig en hemmlighed, jeg er så skræmt når jeg skal på Live tv eller stå på en scene. HAHA.. Men jeg er formår altid at gøre det! Mærkeligt nok… Skørt ikke, også selvom jeg har lavet det siden jeg var barn..
   Tak for de sindssyge komplimenter du lige har givet mig. Jeg ville ønske jeg kunne sige noget igen men desværre kender jeg dig ikke. Kunne godt tænke mig at vide hvem du er, efter din kommentar!
   TAAAAAAK. Jeg skal forsøge at gøre mit bedste på bloggen. Det kommer helt naturligt når jeg føler jeg har noget oprigtigt at sige.
   og igen tak tak tak tak tak. Hvor er du skøn!!!
   Ked af jeg først får svaret nu, men jeg har lige været forbi min tante, og nu sidder jeg her på sofaen og glæder mig over folks kommentar og især din.

   Du må lige undskylde hvis jeg har lavet nogle fejl i min tekst. Jeg sidder helt krøllet sammen og virkelig træt efter en lang dag og smertestillende. (Ikke noget alvorligt)

   TAK MILLE… Jeg kunne blive ved og ved og ved…
   Håber dig og dine nærmeste får jer en fortryllende aften, om det så bare er på sofaen..
   Mange knus og kram 🙂

 8. Nicoline siger:

  Super blog Jackie, high five på den! Rart med et sted, hvor man selv kan sætte dagsorden, uden jounalisternes “pynten”. Og du skriver jo fantastisk og meget velovervejet, det kan jeg li:)

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Nicoline.
   TAAAK. Ja lige præcis.. Og igen, mange tak. Jeg er først kommet til computeren i dag, efter en laaang weekend.. 🙂 Så derfor, skriver jeg først nu!
   Håber du har haft en fantastisk weekend 🙂

   Kærlig hilsen mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *