Min dag forsvandt! 

Det nåede jeg i dag: 

Jeg vågnede i morges, spiste børnene af med morgenmad, tog et bad og kørte drengene i børneren, handlede ind til hjemmelavet tarteletter, satte en kylling til kogning, spiste frokost med Cherie og lagde min ind sammen med hende ved 11 tiden, faldt i søvn og vågnede kl 15.00 whaaaaat!!!! Jeg var helt forvirret da jeg stod op. Hvordan kunne jeg dog finde på at sove så mange timer!? Hvordan kan det lade sig gøre, det var allerede lidt mørkt da jeg vågnede. Har sover en hel dag væk! Jeg rendte rundt i huset og sagde OMG i halv time. Da jeg kom ud af værelset havde min au pair haft besøg og hun var på vej ud af døren da hun så var ved at gå spurgte jeg hende om hvor længe hun havde været her i huset, hun svare så at hun var her kl 12.00 whaaaaat! Ivy (au pair) blev overrasket over at døren blev ved med at være lukket til værelset hvor vi sov, men hun ville selvfølgelig ikke vække os. Jeg forstår det ikke! Hahaha. Nåh men jeg kan love jer for min kylling var mør, jeg tog den med en gaffel og den faldt af gaflen. Om ikke andet så var det nogle fandens dejlige tarteletter. Muuums

Børnene er nu blevet lagt i seng mens jeg sidder med en sovende baby i armene. 

Fik lige saksen frem her til aften, han trængte til en frisure 😜

  Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *