Min efterbehandling

Der er nu gået en uge siden, jeg var til ansigtsbehandling hos Cosmecare. har jo så været på en efterbehandling den sidste uge, hvor jeg skulle bruge et par eller en del serummer. Jeg har selvfølgelig lagt billeder op, så i kan se, hvad jeg har brugt morgen og aften. Det tar sin tid at rense ansigtet og smøre ansigtet ind i 4-5 produkter – men det er gået over alt forventning. Man siger jo, at der skal gå meget længere tid inden man ser forskellen, men nu er det her en hjemmebehandling, før jeg går tilbage til min egen rutine. Det har selvfølgelig nok en del betydning, at man har været inde og lave den behandling, som jeg fik, den kan i se HER

Men jeg har fået en helt fantastisk hud og min porer lukker sig sammen og strammer ansigtet op. Så tak til Cosmecare – jeg må snart ned igen. Jeg har det med at blive afhængig af ting i en periode, og når jeg kan se et resultat – et tydeligt resultat – så bliver jeg lykkelig.

PS: Husk at melde jer til via RSS (den orange knap i toppen) så får automatisk besked om nye indlæg.

I får mig helt rå her

 

Så starter vi lige morgen ud med Hydra Cool system, Super serum advance +, C eye advance + og til sidst Mene & Moy

De første 3 produkter er fra Is Clinical

Så bliver det nat og der går jeg i gang med

Hydra Cool serum, Active serum, C eye advance +, eye youth complex og til sidst Medex Transperent Collagen Mask

Tryk

Cosmecare.dk12 Responses to “Min efterbehandling”

 1. Zine siger:

  Hej, bruger du fortsat disse produkter?

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Zine.

   Nej det var en efterbehandling jeg fik. Men det er klart noget jeg kan anbefale. Jeg kender ikke andre steder ens cosmecare der sælger det, Men det gør du måske? Jeg skal snart forbi hende.
   Jeg synes der har været hurtige resultater i at bruge det og man kan mærke at der sker noget med end hud. Jeg er lige nu i gang med at bruge et andet produkt for at teste det. Men jeg er klart vild med de produkter. Hvad tænker du på?

   Kærligst Jackie

 2. sam siger:

  Hej jacki
  Hjælper de mod åbne pore som kan lukke dem sammen.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sam.
   Hmmm prøv at ringe ind til Cosmecare. Men jo det mener jeg det gør. Det er sidste år jeg brugte det. Det er rigtig godt mod uren hud og akne. Ikke fordi jeg har det men det er åndssvagt godt. Hvis man kan sige det sådan. Jeg overvejer at gøre brug af det igen i år. Man kan mærke det når man bruger de produkter.

   Kærligst jackie

 3. sirid siger:

  Hej smukke jackie
  Jeg elsker dig og din blog. Du skriver mange fede ting. Den produkt du viser på billedet har den en aldersgrænse for hvor gammel skal være for at bruge.
  Mvh
  Sirid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *