Min første gang hos Energii.dk

træning

Jeg vil sige det startede rigtig god ud også blev jeg overhalet af en skøn ældre kvinde ved min side, som gav den gas. I skal lige tænke på, jeg har ikke været til holdtræning i mange mange år og jeg er enormt god til at gøre det på min måde og min tidsplan, så en tur i træningscenteret kan godt gå hen at blive til 2-3 timer alt efter hvilket center jeg vælger og hvem jeg møder og om min telefon vælger at ringe konstant, for jeg kan ikke undvære min tlf! Meget svagt punkt der!!!

Jeg har taget beslutningen om at give den gas hos Energii. God beslutning men også krævende, for jeg tager hele 3 formiddage ud af min kalender om ugen. Nu må jeg stå ved det men det kan godt være den lige slipper engang imellem. I ved hvad jeg mener. Min første time var Classic reformer, for at starte ”blødt”  ud.
Nu bor jeg i Rungsted så jeg tog det tætteste center i Hørsholm hvor Charlotte Rachlin bød mig velkommen og sikke en fantastisk kvinde, smilende og højt humør. Hun fik skabt en stemning, som gjorde mig klar til at smadre hele verden…. Næsten da!!!  Der var lige nogle gange, hvor jeg troede at mine ben var ved at falde af og især øvelser med lår og baller. Jeg har jo ingen røv what so ever. Desværre må jeg igennem de hårde øvelser ellers er den sidste løsning, INGEN røv eller en silikone numse, det sidste lyder ikke så lækkert! Slet ikke noget for mig, skal jeg have silikone, så er det kun babelutterne der får en tur. De trænger virkelig også til en kærlig hånd. Kender i det? Enten så har man ingen numse eller også har man rigeligt, det er meget svært at være imellem, altså fast lækker numse, dem er der ikke mange af, jeg ser der dem  i hvert fald sjælendt, også er der sokkerne eller mine sokker som sidder foroven og peger ned i gulvet, der er squ da ikke meget at råbe hurra for, det er lige før brystvorterne kigger trist ned på mine fødder og råber hjææælp. Der er kun en vej det skal og det er op. Så mon ikke mor her skal under kniven snart. Ikke noget stort bare rolig. Det er jeg vokset fra!  HAHA

Jeg mister altid tråden, har en meget barnlig sjæl sorry….
Tilbage til træning.
Reformer ja hvad gør det??? Reformeren er hovedmaskinen indenfor Pilatesbaseret modstandstræning. Under hele timen underviser en Professionel træner som er blevet godkendt af energii.dk og har taget kursus i hvordan reformeren fungerer. Reformere giver dig styrke, of course, du blivere mere smidig og træner balance, koncentration og koordination etc. Så du skulle gerne bliver stærkere og klogere. Ej nej nej nej, det er ved at være sidst på eftermiddagen og jeg har svært ved at koncentrere mig. Pjatter bare… Men det overstående passer. Det er meget nemt at forstå, du kan gå på deres hjemmeside og læse mere om det. I øvrigt så se også fordelene hvis du har en skade mv. Jeg har linket direkte til siden HER

Den gør at dine muskler bliver lange, slanke, smidige og stærke. Og det er vi kvinder mest tilhænger af. Ikke de der store arme og runde ben. Vi kan godt lide at vi stadig ligner kvinder og ser feminine ud.

Har du ikke prøvet det endnu, så kan du altså booke en prøvetime. Tror du ville blive rigtig glad. Alle de piger jeg har set til prøvetime de var på med det samme.
Hvis du ikke er ikke i træning/ i form og har du ikke være på en reformer før, så skal du booke en Classic, er du derimod hardcore, så tager du en power og måske en kick ass efterfølgende. men husk på du kender ikke maskinen eller øvelserne, så du skal lige huske på at følge. Jeg anbefaler en classic, så er der også Hot Yoga i 37 graders varme eller ”head it up” Er du stadig usikker, så vent til jeg har prøvet det, så kan jeg fortælle jer om min holdning og hvad jeg haft det bedst med.

Classic reformer er til dig som stadig ønsker at det er nede i tempo, og du kan følge med, så du ikke ligger der helt forvirret og går i stå.
Prøv det. Der er virkelig lækkert.

energiiOne Response to “Min første gang hos Energii.dk”

  1. […] Læs hele hendes blog post her […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *