Min helt “egen” luksus ting

Deep_sea_cosmetics

Nu har jeg prøvet produkterne i noget tid og jeg har haft en god oplevelse siden jeg startede. Ingen urenheder siden jeg startede. Man er jo altid lidt skeptisk når man starter på et nyt produkt. Men nu er det prøvet og jeg har endelig taget mig sammen til at skrive lidt om det. Jeg får dog stadig mine små “hudorme på næsen af og til, men det kan skrubbes af. Jeg overbrugte Regenerating facial cleanser, som jeg desværre glemte på billederne. Jeg vil sige at den skal kun bruges 1-2 gange om ugen, som jeg også fik anbefalet. Tror bare jeg blev så spændt af at skulle prøve de her produkter, som jeg har modtaget. Skærmbillede 2015-02-19 kl. 09.40.26Sammen med Regenerating facial Cleanser bruger jeg også Moisturizing cleansing gel og  Soothing / detoxifying toner efterfulgt af Multi vital night anti wrinkle cream.
Jeg bruger mest tid på min hud og aftenen. Nu hvor jeg ikke har så meget tid om morgen. Vasker lige mit ansigt med Moisturizing cleansing gel og en dagcreme når jeg vågner.
Et par gange om ugen, når tid er så kommer  Black Diamond – Magnetism mud mask også på. Fugter min hud godt og grundigt også er den også sjov at bruge, da man skal tage det af med en magnet som er pakket ind i et lag papir. Man påføre den og lade den sidde i 10 minutter. Det kan min hud god tage. Man skal til at starte med kun prøve den på i højst 7 minutter. Læs meget mere om den, ved at trykke på linket ovenover.

Skal jeg ydeligere forkæles så bruger jeg disse produkter

Deep_sea_cosmetics_anmeldelse

Jeg elsker Refined wrinkle filler. Jeg er nok mere eller mindre begyndt at bruge den dagligt. Den giver et genspejl, så du egentlig bare behøves at bruge den uden alt muligt andet makeup til under øjnene i daglig dagen. Jeg har oplevet at den har glattet lidt ud. Nu har jeg ikke dybeste rynke i ansigtet . halleluja for det. Men forebyggelse er kun en god ting.  Jeg har altid gået meget op i min hud, for den skal jeg altså se på resten af mit liv.

Skærmbillede 2015-02-19 kl. 10.21.33
Deep Sea cosmetics HEXALIN er ren luksus med masser af vitaminer og giver mig en meget frisk og glat hud. Jeg glæder mig til at bruge meget mere af det. Jeg har også fået creme og skrub til huden som jeg ikke har taget i brug endnu. Men glæder mig til at mærke forskellen.

Deep sea cosmetic er luksus produkter og er især brugt af folk med sensitiv hud og allergi. Hvis man er i tvivl kan man helt sikkert skrive til dem, for at sikre sig at man ikke køber noget som man ikke kan tåle.
Selve udseende af produkterne er så smukke og de cremer, serumer er lavet af glas. Man kan ikke modstå at lade det stå fremme i badeværelset.

Se hvad du ellers kan finde på deres hjemmeside og find din forhandler. http://www.deepseacosmetics.dk/

Her en tekst jeg har kopieret fra deres hjemmeside.

Deep Sea Cosmetics har specialiseret sig i at udvikle nogle af nutidens mest banebrydende og luksuriøse anti-age hudplejeprodukter på markedet – Dette er gjort ved at anvende en avanceret og revolutionerende Hexalin teknologi, hvorved rynker og andre hudældningstegn, hurtigt og effektivt reduceres og forebygges.

Deep Sea Cosmetics indholder en bred vifte af naturlige plante-ekstrakter, alger, vitaminer, mineraler, æteriske-olier, anti-oxidanter og peptider i højst mulige koncentration, som lynhurtigt viser imponerende resultater. Huden bliver effektivt beskyttet, fugtet og fornyet, hvilket giver en blødere, smidigere og mere strålende hud.

Hudplejeserien er skånsom og mild og helt uden:

– Parabener

– Parfume

– Alkohol

– Potentielt skadelige tilsætningsstoffer

Alle ingredienser som Deep Sea Cosmetics anvender, har gennemgået en grundig forskning og er veldokumenterede af dermatologer for deres gavnlige effekt, og er samtidig godkendte af den amerikanske sundhedsstyrelse (FDA).

Deep Sea Cosmetics har desuden en grøn profil, hvorfor al emballage er lavet af naturvenligt og 100 % genanvendeligt materiale- og produkterne er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Vores hudplejeprodukter forhandles af Skønhedsklinikker og Spa’er, hvor der altid er kompetent personale der kan give dig en personlig og professionel rådgivning.

De sidste produkter og en beskrivelse af dem, som jeg også har taget fra siden. De beskriver det bedre end jeg og kan ikke være mere enig.

Skærmbillede 2015-02-19 kl. 10.30.27
HEXALIN  -Elasto lift thermal mask
er en eksklusiv termisk maske, der er baseret på en vand-aktiverende, selvopvarmende formel, der varmer, og har en dybderensende effekt. Den giver samtidig en mild, men effektiv kemisk peeling ved hjælp af AHA-frugtsyrer. Elasto lift thermal mask er udviklet til moden hud, og er sammensat af et højt koncentrat af forskellige peptider, aromatiske olier, vitaminer og mineraler fra Det Døde Hav, til aktivt at forbedre hudens struktur, så huden fremstår yngre og sundere i løbet af få uger.

Skærmbillede 2015-02-19 kl. 10.28.35HEXALIN – Expression corective cream
En effektiv drøj men let absorberende anti-age fugtighedscreme, der består af peptider, vitaminer og mineraler, en soja blanding og lys diffusorer, der arbejder sammen om naturligt at udjævne hudens tekstur og tone.  Den forebygger yderligere skader på huden med en bredspektret beskyttelse mod solens UVA stråler, som forårsager rynker, og UVB som forårsager farlige solskoldninger og hudkræft. Ved daglig brug opnår du i løbet af kort tid en yngre og mere strålende hud.

Skærmbillede 2015-02-19 kl. 11.14.53

HEXALIN™ – Intensive Revival Facial Serum

En hurtigvirkende og effektiv anti-age Serum som indeholder et stærkt koncentrat af vitamin- C, som trænger dybt ned i huden og genopretter fugtbalancen indefra. Kombineret med jojoba olje næres og blødgøres huden effektivt. Intensiv Revival Serum indeholder foruden et stærkt koncentrat af vitaminer og mineraler, acetyl hexapeptider (neuropeptider), planteaminosyrer samt andre aktive ingredienser som beskytter og mindsker hudens ældningstegn, hvor rynker reduceres, hudens struktur forbedres og slap hud opstrammes i løbet af få uger.

Produkterne er sponsoreret.One Response to “Min helt “egen” luksus ting”

  1. tina nymann siger:

    Hvor fedt, at du kan lide produkterne. Jeg kender dem fra min tid i Afrika, hvor man ikke kunne få alt det kendte men til gengæld en masse andet godt og lækkert:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *