Min maritime combivogn


COMBIVOGN – NAUTICAL MOUNTAIN BUGGY – THE LUXURY COLLECTION

Nu hvor man bor ved havnen, så skal barnevognen jo også passe ind sammen med alle de lækre både og miljøet. Jeg var nede og hente den i hos Pif Paf Puf dagen før min veer gik i gang. Det er derfor jeg ikke lige har fået skrevet så meget om den. Den er så skøn og nem at køre. Selv folk der går forbi den siger, neeej sikke en flot barnevogn. Så et godt køb. Der er masser af plads under vognen til din shoppingtur eller de massevis af tasker man slæber rundt på som kvinde. Eller jeg gør! Det er ufatteligt hvor meget jeg kan have med ud af døren.

Mountain Buggy er et mærke som har eksisteret i 20 år, og PifPafPuf startede mærket op i DK og den model jeg har, er deres 20 års jubilæumsmodel som kommer i et begrænset antal. 

Den er nem at klappe sammen, fylder ikke så meget når den er pakket ned. Fyldt med udstyr hvis man køber hele combivognen.  Der følger pusletaske med med flere rum i, samt et pusle-underlag. Farve kombinationen er super cool og har været moderne i mange år efterhånden. Hvem elsker ikke striber! 

De her billeder er fra dagen før jeg nedkom.

Her ser du klapvognen

Se flere billeder af den på Montain Buggy´s hjemmeside Her. Den kan afprøves hos Pif Paf Puf

Følg pifpafpuf på facebook. Der er somme tider konkurrencer og nye lækre ting til børn  – Hold dig opdateret  HER

Du vil ikke fortryde dit køb, hvis det bliver denne her du køber til din bebse eller som barselsgave.
Klassisk smuk og nem.

 

  

 

Det her stykke kan, man sætte i vognen når den er lavet om til en barnevogn! Den er perfekt her til sommer.

Lige nu bruger jeg den som barnevogn. Lækker kvalitet.  Kan også nemt komme rundt om ting, fordi hjulene er nemme at dreje.

  

 

 

Lavet i samarbejde med montain buggySkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *