Min travle uge!

jackie navarro

Haft så meget tastearbejde og en hel masse smerter, især om morgenen. Hver morgen når jeg skal ud på toilettet, kan jeg næsten ikke gå. Jeg må holde fast på sengegavlen, for ikke at tilte rundt… Det gør så ondt dernede og i bækkenringen, som min læge kalder det. Det betyder nu, at jeg skal slappe af og ikke gøre alt for meget rent. Ryggen er også begyndt at knække lidt og gøre ondt. Men HEY ser man det fra den lyse side, så er der kun halvanden måned til jeg skal føde – er det ikke gået stærkt? Dem som har fulgt mig, siden jeg blev gravid, synes vel også at tiden er gået stærkt. Tænk at jeg skal være mor for anden gang som 26 år! Den havde jeg altså slet ikke set for 4-5 år siden – det er gået så stærkt. På 4 år og 1 måned har jeg fundet manden i mit liv, giftet mig, har snart 2 børn, startet min egen virksomhed og har købt mit første hus…. Det er da ret vildt, synes jeg selv!

jackie navarro

 2 Responses to “Min travle uge!”

 1. S siger:

  Hej Jackie
  Fik næsten tårer i øjnene da jeg læste det sidste i dit indlæg.. Kan bestemt genkende til at der kan ske meget på få år – desværre har det ikke ligefrem været positive ting der er sket for mig og min familie. Virkelig alt for meget sygdom og konsekvenserne derefter.. Pyha, det sætter virkelig sine spor på ens pyske – og ens hverdag. Dog ville jeg bare fortælle at det giver en, mig, lidt lys at tænke på, at mindst ligeså mange gode og dejlige ting kan ske på få år. Håber at jeg står i samme, lykkelige omstændigheder inden for nogle få år, som du gør nu. Under dig det virkelig!
  – S, en fast læser

  • Jackie Navarro siger:

   Hej S

   Jeg er ked af det er gået dig skidt de sidste par år. Du er ikke den eneste der oplever den slags. Jeg har selv haft dårlige år i træk og har du og føler du at du har oplevet noget meget slemt, så tror jeg kun du skal se mod en lysere fremtid. Fordi kan det blive værre? Det kan jeg selvfølgelig ikke udtale mig om, da jeg ikke kender din situation. Måske skal du bruge den dårlig oplevelse til noget andet, som kan styrke dig og din nærmeste. Men igen ved ikke hvad det er præcis. Jeg er sikker på at der venter dig nogle rigtig gode år, det kan ikke lade sig gøre at opleve det samme og det samme igen hvis du selv er indstillet på at komme videre, så er jeg sikker på at du meget snart vil opleve noget skønt. Det handler ofte at være åben for ting, få byrden løftet fra skulderen, sørg for at være sammen med mennesker der giver dig god og ny energi frem for de mennesker som stresser dig eller dræner dig for energi. Kender du den følelse at være sammen med folk man kender som dræner en for energi. Jeg har haft nogle stykker og jeg har taget lidt afstand, selvom jeg holder af dem. Det er mennesker som påvirker mit humør og dem skal man ikke bruge alt for meget tid på og en anden ting som også gør mig ked af det. Nyhederne, det er kun dårligt. Så ser du også det, så skal du overveje at tage en pause og koncentrere dig om dig selv, så du kan få et lykkeligt liv. Træn en masse det giver god energi!

   Tak for din skønne besked. Jeg fortæller dig bare min erfaring. Det er ikke sikkert du kan bruge det men nu ved du hvad jeg gør.

   Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *