Mit første møde med Oxygenbehandling

Mit tøj er fra Avia of Scandinavia. Her er jeg lige kommet ud fra behandlingen, og er på vej videre til et pokerarrangement.

Oxygenbehandling…

www.dermaoxy.com

Jeg er fuldstændig lykkelig over min hud i dag!!! Jeg fik lavet en oxygen behandling hos Secret CPH, som ligger sammen med Family Focus i Norgesgade på Amager. Jeg havde bestilt en tid til i dag kl 13, men kom vidst lidt før tid – jeg var der kl. 12!!! Men jeg blev taget godt i mod af min nye yndlings hund, fik desværre ikke taget et billede – men hold op hvor var det en dejlig vovse. Den kom stille og rolig over og hilste – ikke som mine skrigende Chihuahua. Så satte jeg mig ned, og det samme gjorde hunden, der selvfølgelig ville kæles. CUTE… Virkelig en kærlig og stille hund!!

Alle pigerne, der var der, var skønne at hilse på – dejlige mennesker. Jeg elsker at komme et fremmed sted hen, og blive taget godt i mod. Det er så forskelligt nu om dage, hvordan folk hilser og taler til en. Siger jeg, selvom jeg kun er 25! Men stadig! Jeg blev rigtig dejlig overrasket. Jeg har sjældent forventninger til noget, som jeg ikke har prøvet eller været til. Ja i ved hvad jeg mener. Men dejligt dejligt dejligt.

Tilbage til min behandling. Oxygen behandling består af afrens, frugtsyre og dermaroller.  Da jeg så maskinen tænkte jeg hold da op, hvad skal jeg dog her – den var ret stor. Men selve Oxygenmaskinen producerer 90 procent koncentreret ilt, den tager luften og omdanner den (DU KAN LÆSE MERE OM DET HER) Det kunne være man skulle overveje at investere i en, hvis nu jorden lige pludselig af en eller anden grund skulle blive mega forurenet.. HAHAHAHA.. Ej, Jeg er simpelthen så plat… Min mands humor smitter!! Kender i det, når man har været sammen med en person længere tid og man begynder at ligne hinanden på alle mulige måder.. OMG… Der er bare ikke noget værre, bare vi ikke også går i samme farve regntøj en efterårsdag.. HEHE

Nåh men jeg har været rigtig glad for min behandling, jeg må snart gøre det igen. Det kan især anbefales, hvis man gerne vil have reduceret rynkerne på en naturlig og sund måde..

Jeg skulle faktisk også have haft en tanning, meeen det gik ikke så godt hånd i hånd med, at jeg skulle have fint tøj på og ud blandt mennesker. Det kan godt lugte lidt specielt og smitte af… SÅ den gemmer vi lige.. Jeg har et par ting, jeg skal have prøvet af hos pigerne. Næste gang bliver det en spraytan og LPG behandling!!! Grunden til jeg skal have lavet en LPG behandling er fordi, jeg har et minimalt sted, hvor jeg synes min hud er lidt ujævn, og så vil det være en meget god anledning til at prøve LPG.  I kan læse mere om, hvordan behandlingen virker HER

De har også et skønt sted, hvor der er forskellige hold såsom Pilates, Afrodance, poledanse, zumba, cirkeltræning og mm. Og endnu bedre, til de kvinder som har børn, har de et helt fantastisk legerum. Der er alt, hvad de skal bruge og man skal slet ikke være bange for, at de kommer til skade, mens man er i gang med træningen. Lad os bare sige at der er ret sikkert at være!

Jeg fik skam også en lille dermaruller/dermroller mens jeg var derinde… Den har meget små nåle på rullen, og når man kører den over huden, tror den at din hud er ved at blive skadet, og det får din din hud til at arbejde på at reparere sig selv hurtigere og bedre. Det er så min version af det! Glæder mig til at se, hvor godt det virker til hjemmebrug.

 

Det sidste billeder er taget nu! lige fået fjernet makeuppen. Min hud ser helt fantastisk ud.. Ingen linjer! 🙂 AAAAHHH

WWW.SECRETCPH.DK

WWW.FAMILYFOCUS.DK

www.DERMAOXY.com

 sponsoreret indlæg

 7 Responses to “Mit første møde med Oxygenbehandling”

 1. Alia Mansuri siger:

  Hey smukke 😉

  Dejligt sted Family Focus <3 Og super dejlige piger der <3
  Det blir en vane at komme der – man blir afhængig ;-))

  Kys

  • Jackie Navarro siger:

   Hej smukke selv.. Ja det er et skønt sted… Skønne mennesker..
   Kys kys.. Har stadig noget som er dit. HAHA.. det er efterhånden længe siden. Jeg kommer nok forbi byen i denne uge.

   kyskys

 2. […] Var lige forbi DermaOXY på messen. Det er altid dejligt at få den behandling. De var så rare tale med. Jeg nåede lige en lille behandling inden messen lukkede. Se tidligere indlæg HER  […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *