Mit lille raseri om Vækst og SKAT

 

 

jackie navarro

Tilbage på kontoret og min lille bil er blevet efterladt i Gentofte, hvor min jordmoder er! Niels hentede mig, så vi var sikker på, der var plads til parkering, da vi lige nu, kun har én privat parkering inde i byen.
Det gik godt hos jordmoderen, og hun synes alt så fint ud. Jeg har ellers ret lavt blodtryk, men jeg er nok født med lavt blodtryk, hvilket også kan have sine fordele. Men jeg er røv træt, og jeg vi helst bare gerne ligge på min “fede” ryg, det vil bare være lidt dumt, da jeg så heller ikke ville lave dagen gode gerning – nemlig tjene penge!!! Haha…  ÅÅÅh Gad pengene hang på træerne og gad man kunne få succes ved at ligge på sofaen og æde kager. Hehehe… Det ville nok være en vild mission at have. Puhaaa. Normalt er det jo ikke noget, jeg gider i længden, men hold op, hvor kunne jeg godt bruge det.  Der er en dårlig ting ved at være gravid og selvstændig, det er, at der ikke er noget penge at hente, medmindre man er ansat hos sig selv i et Aps og man har betalt barselsbidrag, eller hvad pokker det hedder. Det skulle man som selvstædig tænke meget over, hvis man ønsker at gå på barsel. Heldigvis laver jeg også noget siden af, noget administrativ og finde nye kunder, så jeg har heldigvis et job ved siden af . Meeen tænk hvis ikke jeg havde det og til alle de andre selvstændige, hvad gør de? Hvorfor har staten ikke også tænkt på dem, som prøver at skabe arbejdspladser og gøre noget for velfærdet i Danmark. Er det kun folk, som er ansat hos selskaber, der kan få barsel, de syge eller dem som ikke gider lave noget? Jeg kan nogle gange godt forstå, hvorfor man ikke vælger at prøve at starte noget op selv. Så mange bekymringer der ligger hos folk, som ikke har sparet op eller har råd til at starte op, selvom det deres største ønske er at drive en virksomhed. Så trist! Jeg synes, man burde støtte kvinder og selvfølgelig også mænd der ønsker at gøre en forskel… NÅ men glæder mig meget til at se, hvad det ender med på det her område.

Niels har altid haft en drøm om at lave en stor arbejdsplads, og investerer i de muligheder og gode idéer som folk har, og hjælpe dem med at komme i gang og få sat en process i gang. Give dem værktøjerne de har brug for. Så at alle de drømme og idéer andre mennesker har, kan få en hjælp og vi kan skabe noget sammen, uden at vi skal trampe på hinanden. Gør noget godt sammen, så dem der gider gøre noget for, at vi i Danmark kan få nogle forretninger op at køre.
Et stort værksted… Det behøves ikke altid være en uddannelse, man skal tage for at blive til noget. Men det kræver selvfølgelig en masse viden og hjælp til det økonomiske. Staten betaler også dyre domme for at fok skal tage en uddannelse og vi har en masse SU. Men mange af dem, som også får gode uddannelser flytter også tit til udlandet for at bruge deres uddannelse der og tjene flere penge. Vi har så meget skat vi skal betale, firmaerne lukker på kryds og tværs her i landet, fordi det er for dyrt, at han en virksomhed i Danmark. Hvordan mon denne vækstplan der tales om kommer til at påvirke det hele?

Jeg ved ikke, hvorfor jeg lige pludselig kommer ud i denne her historie, men det er noget, som irriterer mig i hverdagen. Jeg hører dagligt om folk i vores kredse som lukker ned og starter et andet sted. Der er også en del, der prøver at komme udenom at skulle betale SKAT i Danmark. Nu kender jeg ikke til nogle lumske måder at tjene penge på, og jeg er slet ikke i den ulovlige ende. Men shit! En person som tjener 25.000 kr om måneden betaler ca 10.000 kr om måneden i skat. Der er også bidrag osv osv. men jeg skyder bare lige ud et ca. tal ud. Tjener du derimod 100.000 kr., og du virkelig har arbejdet hårdt for der hvor du står, har taget 5 uddannelser og investeret hele din ungdom og måske mere, skal du betale omkring 50.000 kr i SKAT!!!! Det er jo  for sindssygt. Hvad koster det så at sidde et nogenlunde hus med lån og ejendomskatter osv osv. Alle priser stiger 2 biler, børn, tv, mobiler, internet og alt det, vi nu skal bruge for at leve det liv man plejer. Hvis det er det man ønsker, og man har lyst til at arbejde for det, synes jeg det er ærgerligt at det hele forsvinder i afgifter moms. Mv. Jeg synes ikke, vi skal tage fra de rige og give til de “fattige” eller omvendt. Jo til de fattige der ikke kan noget, og som ikke har en mulighed for at arbejde. Men jeg synes ikke, at det er fair at folk som også knokler røven ud af bukserne, skal give alle deres penge til staten. Jeg synes, vi skal hjælpe hinanden, men lad os hjælpe hinanden med at komme videre i stedet for at ”hjælpe folk med at sidde fast”.

Staten kunne også bare lave en arbejdsplads, for dem som ikke har et job, Tænke over hvad er det vi mangler? I stedet for at bruge polske/tyske arbejdere til vores metro stationer. Vi har selvfølgelig et samarbejde med EU, men men men staten er så bekymret for, at der er for lidt arbejdspladser, men så giver det heller ikke mening for dem, at bruge billig arbejdskraft eller Helle Thorning skal bruge det dobbelte i privatflyver – nu har hun vist nok ansat en del flere spindoktorer end tidligere politikere – men det fjerner nok ikke helt arbejdsløsheden HAHAHAHAHA

Undskyld mit raseri, men jeg kunne blive ved. Jeg er ked af, hvis jeg rammer nogen af mine læsere, hvis nogen er på dagpenge eller kontanthjælp, for det er ikke sådan ment, jeg er nærmere nervøs for, hvor vi som land er på vej hen… Jeg tror det er vigtigt at vi snart for nogle ”rigtige forretningsfolk” ind på nogle af de tunge poster i folketinget – så det ikke er pædagoger og idrætslærere der skal styrer dagens Danmark. Jeg så gerne at det var folk, der havde kompetencer inden for deres fag, der sad på de poster.

Jeg synes, det er en rigtig dårlig idé i øvrigt at jeg skal betale for at bruge min brændeovn. Jeg har varme på året rundt, så bare rolig i skal nok få jeres penge, eller var det brænde i vil have afgifter på??? Jeg betaler det det koster nu, og så gider jeg ikke betale mere. En helt anden ting, hvis i absolut skal give mig eller andre børnepenge hver tredje måned, var det så ikke bare en idé at enten gøre det billigere at gå i institution eller også gøre det gratis, frem for at nogen/jeg skal have 3.800 kr pr barn. For at betale dem retur den anden vej, der må altså kunne rydes op i den administration så vi ikke hele tiden skal sende pengene frem og tilbage, og det hele handler om, hvad man kan trække fra – jeg synes mere og mere om tanken med flad skat så ville hele sku da være til at finde ud af…

Jeg gider ikke flere udgifter i min hver dag, men jeg gider godt at arbejde hårdere for at betale mere i SKAT??? Hmmmm desværre ja. Alt det jeg drømmer om, og alt vil jeg gerne opnå inden jeg falder om – betyder bare at jeg må arbejde hårdt, og gøre alt hvad jeg kan for at skabe en bæredygtig forretning. Jeg er glad for Danmark, og mit største ønske inden for forretningsverden, er da helt klart, at en dag kunne udvide i udlandet – så vi kan trække noget økonomi til Danmark (vi kan jo ikke leve af at klippe hinandens hår) og jeg kan bidrage til et bedre og stærkere Danmark.. Synes bare godt, at vi kan være lidt mere kreative og dygtigere til at styrke vores virksomheder og dem, der prøver.12 Responses to “Mit lille raseri om Vækst og SKAT”

 1. Mie siger:

  Så enig! Godt brølt::))

  • Jackie Navarro siger:

   Haha godt! Min mand var helt nervøs for om jeg fik høvl fra andre hvis jeg skrev det. Men nogle gange så må jeg altså bare ud med noget! 🙂

 2. J siger:

  Jeg er SÅ enig med dig.
  Må indrømme, at jeg smilte og grinte da jeg læste: “… – så det ikke er pædagoger og idrætslærere der skal styrer dagens Danmark.”
  Du har så meget ret! Hahahaha!

  • Jackie Navarro siger:

   Hehehe.. Godt. Som jeg skrev til Mie herinde, så er det godt der er nogen der er enige med mig! Pyhaa! Men det er jo rigtigt ik! De har jo ikke forstand på at drive et land! Det er ren gætteleg i børnehave der foregår! Hahaha… Tænk at man bare er nød til at finde sig i det. Gid man kunne gøre noget ved det!

 3. Karina A siger:

  Tror du, der er nogen som tør give dig “høvl” Jackie? du er jo gravid og har hørt man ikke skal lægge sig ud med de kvinder. Så Niels har vidst ikke noget at frygte. hahaha.!
  Ligegyldigt hvad man har at sige, vil man altid ramme nogen eller der vil i hvert fald altid være én som føler sig truffet. Men jeg vil nu give dig ret. Jeg synes det danske system har så mange fejl og mangler + en masse gråzoner, som folk kan gemme sig i. Jeg mener, at vi i dk giver pengene forkert ud.
  mht. skat, så kan man gå og glæde sig til sin lønseddel og se frem til lidt ekstra hvis man har taget ekstra osv. men når man ser sin lønseddel og ser hvor meget der er røget til skat, ja så går luften af ballonen, i hvert fald for mig. Men jeg skal ikke klage, jeg er en af dem der får penge for at gå i skole, hurra for SU. 😉
  Hav en dejlig dag

  • Jackie Navarro siger:

   Det er jo også sådan det skal være, hvis man gør lidt ekstra skal man også have lidt ekstra – og ikke bare give mere væk 🙂 Jeg synes SU er super godt og jeg tror at SU er med til at vi skaber en bred uddannelse af alle, for ellers kan det være svært at få råd til at studerer – jeg har dog aldrig helt forstået det med modregningen i ydelsen hvis man arbejder ved siden af… Studierelevante jobs tror jeg giver rigtig meget til den studerende, og for virksomhederne er det en god måde at få kvalificeret arbejdskraft og samtidig være med på hvad der rør sig.. Man burde nærmere give studerende en skatterabat, hvis de gider at arbejde ved siden:-)

   Dejlig aften til dig

   Knus jackie

 4. Mie siger:

  Jeg vil have Asger Aamund:) altså i folketinget….

 5. Josefine siger:

  Er helt enig – og man skal ikke have på puklen for at ytre sig offentligt ! Din stemme bliver hørt, og der er mange der ikke bliver hørt, da de ikke er en “offentlig” person. Så SPEAK UP 😉 Folk kan godt lide at læse omkring ting, som de kan relatere sig til. Hvis nogle personer føler de er dybt uenige i dine udtalelser, så må de jo læse en anden blog ik? 🙂

  Kh. Josefine

  • Jackie Navarro siger:

   Jeg er glad for du siger det. Jeg har endnu engang blandet mig i debatten på DR i aften… Man bliver mindre sur af at se de programmer. Men jo du har ret. Jeg er måske bare lidt mere den rolige henne i hjørnet! Hold op hvor er det dejligt, at sige sin mening. Heldigvis er det mit univers her, så jeg er enig med dig.

   Tak Josefine!!! 🙂

   Skøn aften til dig

 6. Mie siger:

  Ok:( jeg tog dit skrevne op med med en veninde og vi er så enige med dig! MEN jeg fik så også lige lidt undervisning i hvad der foregår rundt omkring ( er jo bare en halv gammel kone ) undskyld! Vidste ikke du kendte Aamund:(

  • Jackie Navarro siger:

   Det er meget sjovt at høre det jeg skrev gav afløb til videre tanker. Fedt at i deler mine synspunkter! Hvad foregår der rundt omkring? 🙂 Forstod det ikke helt! 🙂
   Asger en skøn mand, synes jeg personligt! 🙂

   Dejlig aften Mie.
   Kærligst Jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *