Mit liv den seneste uge!

Jeg er ked af, at jeg ikke har haft så meget tid til at blogge om mit liv det sidste stykke tid. Jeg har bare haft så travlt samtidig med at det har været modeuge, og jeg har lavet TV optagelser. Sidste uge har jeg hygget mig gevaldigt sammen med Maria dam Jensby – onsdag var vi til en del modeshows, torsdag skulle jeg deltage i et nyt TV program, (hvor jeg faktisk bryder lidt sammen) Og så tænker jeg lidt, hvorfor gjorde jeg nu det?????

Der var egentlig ikke den store grund til det, for der skete mig ikke noget. Selve idéen bag programmet er ret uhyggelig, og mange tror jeg er bange for det og alle har en mening omkring det.

Jeg kan desværre ikke fortælle, hvad det i bund og grund handler om, da jeg har pligt til at tie sille, hvis man kan sige det sådan. Jeg kan i hvert fald sige, at det er ikke noget, jeg drømmer om at gøre igen, og jeg har fundet en grænse i forhold til den slags ting, men nok om det!!! Der er ikke nogen grund til at skrive mere om det, når man alligevel ikke kan få sandheden eller historien at vide…

Jeg kom sent hjem om natten og vågnede allerede kl halv 8, hvor Theo vågner. Fredagen var lidt ekstrem i forhold til shows – vi startede kl 12 og frem til kl 23. Heldigvis var jeg i bil, så vi kunne komme rundt omkring og frem og tilbage…  Så der har virkelig  været meget at se til og fuld fart på.

Lørdag og søndag tilbragte jeg med min lille familie, som virkelig var tiltrængt!!!!

I øjeblikket prøver jeg så vidt muligt at tage mit arbejde og blogging i løbet af dagen (skærer lidt ned på de sene timer ved computeren), fordi jeg mangler noget kvalitets tid sammen med familien, og jeg kan mærke inderst inde, at det kan gå hen og blive lidt for stresset. I går aftes slukkede jeg min tlf for at få fred. HAHA

I dag har været noget af nogle møder og den strategiske af slagsen. Jeg skal snart bruge en masse bloggere, og så snart jeg skal det og jeg er klar, så siger jeg TIL!!! Også skriver i bare til den mail, jeg kommer med… Bloguniverset er så fedt, og jeg elsker den måde forskellige blogs udvikler sig på!!!

Jeg sidder lige og venter på min nye computer – nemlig AirMac. Jeg glæder mig helt vildt til den kommer – så skal der nok nørdes en smule!! Lige nu sidder jeg på en stationær Imac med en kæmpe skærm, meeeen den er lidt svær at tage med rundt. Hahaha…

Hov nu kommer min søn ind af døren, og så skal ovnen tændes – i aften skal vi have helstegt kylling – MUMS.3 Responses to “Mit liv den seneste uge!”

  1. Freja siger:

    Yay! Så er du på igen.. Det var da skønt 🙂

    (Det var mig der skrev sidst, da du ikke blev opdateret på bloglovin)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *