Mit nye liv!

foto-15
(billedet taget i lørdags) 

Jeg er ked af, at jeg ikke får underrettet jer så meget. Jeg har haft meget travlt og det er først i dag, vi slapper af. Vi har haft huset fyldt med mennesker og om lørdagen var vi til fødselsdag.
Det er bare noget helt andet at få nr 2. Det hele er meget mere afslappende. Man er slet ikke nervøs på samme måde, som med den første. Det er helt fantatisk… Theodor har ikke vist jalousi, men vi prøver så vidt muligt også at gøre tingene med Theodor. Vi har stadig ikke fundet et navn. What to do????

Jeg har lidt efterveer – ikke meget, men hold op hvor har jeg ondt i brysterne. Han spiser heeele tiden og jeg har sår og rifter. Jeg kan beskrive følelsen som veer. Det går lidt bedre i dag, men det er ikke meget bedre. Jeg har sådan lyst til at banke benene ned i jorden. Har prøvet at trække vejret  dybt og slappe lidt af i musklerne, så jeg ikke er så spændt. For ikke det skal være løgn, så er min barm næsten lige så stor, som da jeg havde implantater i! Tilfreds er jeg ikke!!! Jeg havde håbet på de bare blev en smule større, men det er squ som om man render rundt med to honning meloner. Øv altså! Havde troet jeg kunne hoppe i en lille badedragt med fine almindelig bryster. Men der kan jeg tro om… Jeg må lære at leve med det her under amningen.

Min to sønner er noget af det bedste der findes, og jeg elsker dem så højt, at det ikke kan beskrives. Min mand er lige sådan… Vi har det godt herhjemme og vi nyder hinandens selskab. Hvor er jeg dog heldig… Tænk engang at jeg skal være så heldig!

Nåh tilbage til lidt smerter, min lysk, hofter og læn er ikke på toppen. Det er lidt som om mine ben sidder fast med elastikker, og de kan falde af hvert sekund. Det går vel over, jeg husker ikke at det var sådan sidst.
Jeg får jo ikke meget søvn, så jeg tænker lidt at hoppe ind i seng om lidt. Skriver nok igen i morgen. Jeg har fået lidt tid igen. Nu har jeg ikke 15-20 mennesker på besøg hver dag. Hvis det skulle ske næste uge, så er det da en overraskelse.

Til gengæld vil jeg lige fortælle jer at min søster har været her siden den 3, og nu er hun selvfølgelig taget hjem. Hun har været så god ved mig og passede mig og hjulpet til herhjemme. Jeg vil gerne takke hende her på min blog for at være den bedste søster ever! Ej hvor jeg elsker hende… I kan nok høre jeg er lykkelig. Det her er kun starten på et fantastisk liv…

 

foto-13

foto-14

foto-12

foto-1610 Responses to “Mit nye liv!”

 1. Katrine siger:

  Hej Jackie,
  til lykke med Jeres lille ny – hvor er han sød :-). Jeg læser ikke så mange blogs, men faldt over din forleden, da jeg selv sidder her MEGET HØJGRAVID med tvillinger! Jeg skal have planlagt kejsersnit om 2 1/2 uge og jeg glæder mig inderligt til at møde vores nye lillebror og lillesøster <3. Vi er velsignet med deres storesøster, Olivia, på 3. Og som du føler jeg en helt anden ro og tryghed ved at skulle være mor for 2 (og 3!!) gang. Jeg håber, at Jeres bobbel af lykke varer ved – det tror jeg den vil, med dit positive syn på denne tid. Held og lykke med lillebror – er spændt på, hvad han kommer til at hedde…
  Venligste hilsner, Katrine

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Katrine. EEEEj tvillinger. Det lyder så vildt! Det er da perfekt at der er en af hver! Tak fordi du gider at læse den. Nu kommer der jo nok lidt mere træning ind over den, frem for at klage over graviditeten, nu er den sørme overstået. Tillykke med graviditeten. Tvillinger, du er lidt heldig synes jeg. Så klare du lige 3 unger. Det skal nok gå godt.
   Min lykke er vedvarende og jeg er så lykkelig at det bare er som at leve på en lyserød sky. Hormonerne er også bare fuldstændig oppe at køre. Man bliver så følsom i denne tid.

   Held og lykke og jeg håber så meget på at finde et navn snart. Håber du vil blive ved med at følge mig selvom jeg ikke er gravid. Jeg prøver at være lidt mere aktiv fra omkring næste uge af. Torsdag ca.

   Hvad skal dine hedde?

   Stort knus fra mig <3

 2. Raili Kling siger:

  Sikke dejlige bilder og den ny guldklump er saaa söd ! <3
  Jag synes Christian er sa en flot navn ! Eller Karl 😀
  Knus <3 <3 <3

 3. Caroline siger:

  Stort tillykke jackie og dejligt at høre det går godt!! Men øv med brysterne 🙁 jeg kan selv huske hvor pisse ondt det gjorde – av av av!

  Forslag til navne: Aston, Noah, Pelle, Villads, Tristan

  • Jackie Navarro siger:

   Jaa Aston = aston martin. HAHA… det er nemlig ret fint. Tror måske vi er ude i noget Winston???
   Det gør så ondt. Er snart ved at være mig selv. Puhaa det er som nåle der stikker ind i brystet nu. Puhaaa

   Knus til dig og tak for navne

 4. Signe siger:

  Nårh, nogle dejlige billeder 🙂 Kæmpe tillykke til hele jeres lille familie, det må være fantastisk endnu engang at blive mor.
  Er i øvrigt ny læser, din blog er helt vildt meget mere mig end alle de andre jeg har læst. Det er virkelig skægt når du bare skriver hvad du tænker 😀

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Signe. Glad for du synes. Det er bare mig, lige fra posen, du ved!!! Mere ærlig kan man ikke være. HAHA

   Knus og tak

 5. Maria siger:

  Tillykke med den lille!
  Synes at du skal give ham navnet Luka!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *