MOMMY VS BUSINESS

20140211-204927.jpg

Jeg er lidt stresset! Der er selvfølgelig nogle personlige ting i det som jeg gerne vil holde lidt for mig selv og nogen ting som jeg ikke kan tillade mig at skrive her på bloggen. Men jeg er frustreret, og har bare ikke muligheden for at nå en skid! I dag er jeg ikke i et voldsomt godt humør. Jeg har mange ting i hovedet og jeg glemmer alt!
Jeg har brug for at komme væk, så når jeg lige er færdig med at skrive her, så skal jeg kigge efter rejser! Mit hoved er fyldt med bekymringer hele tiden. Og jeg har egentlig ikke svaret på det! Hvorfor jeg er som jeg er eller har det som jeg har det! Jo lidt også alligevel ikke. Jeg har også mange ting jeg gerne vil lave forretningsmæssigt/min karriere, men jeg har ikke tid til det. Det er lidt sjovt med mig… Selvom jeg gerne vil være sammen med mine unger hele tiden, så vil jeg også gerne bygge noget! Jeg vil drive noget, jeg vil frem, jeg vil have at klap på skulderen, jeg vil være en super god mor, kærlig mor, være tilstede,god kone, god forretningskvinde, hjælpe venner, hjælpe alt – jeg vil bare gerne være god alle steder! Er der andre der har det på samme måde!
(Jeg vil, jeg vil, jeg vil – hold kæft hvor lyder jeg bare egoistisk – er blevet meget opmærksom på hvornår jeg er egoistisk)

I øjeblikket tænker jeg på 10 ting på en gang og når at blive halvt færdigt med alt. Jeg må lære at se tingene i øjnene og acceptere at jeg kun kan få ting her i livet. Kan ikke nå alt…. Er jeg mon ved at få en krise! Jeg synes livet er for kort til at lave få ting, jeg vil mange ting! Årene går så hurtigt og uden jeg har set mig om, så er der gået 5 år! Vupti!!! Væk!!!!

Aaagghhhrrrr4 Responses to “MOMMY VS BUSINESS”

 1. Louise siger:

  Hej Jackie

  Det er nok en ringe trøst, men : DU NÅR NOK DET HELE! 🙂
  Da jeg, for 8 år siden, var på din alder begyndte jeg først på en videregående uddannelse; ingen kæreste/børn/hus/virksomhed osv. ALT DET HAR DU!

  Klap dig selv på skulderen, læn dig lidt tilbage og nyd livet.

  • Jackie Navarro siger:

   HEj Louise

   Taaak. Jamen ååh vil føler mig bagud. Men du har ret! Jeg har måske alt hvad jeg drømmer om, men igen, jeg vil gerne skabe mere.
   Tak for din kommentar! Jeg når det nok, du har ret. JEG NÅR DET, JEG NÅR DET!

   Knus

 2. Belinda siger:

  Synes det lyder som god ide at trække stikket og få lidt ro på. Det lyder som om du vil være alle steder, men det kan man ikke. Det handler meget om at prioritere.
  Håber det bliver klarere for dig

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Belinda. Håber jeg sørme også! Det er noget værre noget at have det sådan. Uuuhhaaaa. Alt på en gang! Gid det kunne lade sig gøre. Det er bare så åndssvagt at gå at bekymre sig for noget der ikke kan lade sig gøre eller noget som er urealistisk. Men det er nemmere sagt end gjort! 🙂

   Rigtig skøn dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *