My Closet

 

Fandt lige nogle billeder fra sidste uge! 🙂

 

Bukser /Forrest and Bob

Top/ Pure Copenhagen

Sko / have2have6 Responses to “My Closet”

 1. Christina siger:

  Elsker din bluse :D! I elsker elsker din lille hund :)! Har selv en dejlig lille chihuahua 😀 ville spørger om du har erfaring med dine hunde har haft svært ved at være alene hjemme ? Min lille hund er så ked af det hver gang jeg går og sidder og hyler og gøer indtil jeg kommer hjem 🙁 så ville bare spørger om du havde nogle råd hvis du nu selv havde prøvet det med dine små guldklumper 🙂
  God påske til dig og din familie 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Christina
   Jeg har det samme problem. Mine stopper efter noget tid og begynder igen. Det er lidt forskelligt. Selv når de er to, er de ensomme! Jeg ved ikke hvad man kan gøre andet end at lade dem gø. Mine har gjort det i snart 2 år og de stopper nok ikke lige foreløbig. Jeg tror man skal ud i noget hundetræner eller noget. Læse nogle bøger om det! Heldigvis bor jeg i hus. Så der er ikke nogen der kan klage over mine hunde.

   Taaak Christina. både mine bluse er sød men mine hunde er mere fantastiske og en anelse irriterende engang imellem. HAHA… 🙂 Men elsker dem.

   God påske til dig også! 🙂 Knus

 2. Kristina Bech siger:

  Den er godt nok pæn den top… 😉
  Ville lige ønske dig en god påske… 🙂 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Taaaak Kristina. 🙂
   God påske til dig også. Spørg du ikke lige chefen, hvorfor jeg ikke har hørt fra hende? 🙂
   Mange knus fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *